ΕΠΣ Καβάλας: Στην γιορτή της ΕΠΣ Κιλκίς με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Στην γιορτή της ΕΠΣ Κιλκίς βρέθηκε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας. Θετικές εξελίξεις για την αποζημίωση νοσηλίων τραυματισμών παικτών από την ΕΠΟ με αφορμή την εξόρμηση για την βοήθεια στον Β. Τζίνη

Σε μία όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Κιλκίς την Κυριακή το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος και το μέλος της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών και μέλος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Δημήτρης Ηλιάδης, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο, κ. Μαρία Τσίλογλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μετά τον σύντομο χαιρετισμό του, απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Κιλκίς που διακρίθηκαν κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των Ενώσεων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και πολλοί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αποζημίωση νοσηλίων τραυματισμών παικτών

Εν τω μεταξύ η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας και με αφορμή και την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Βασίλη Τζίνη, φρόντισε να φέρει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της αποζημίωσης από το ταμείο της ΕΠΟ νοσηλίων ποδοσφαιριστών που έχουν τραυματισθεί. Πρόσφατα, ο σύμβουλος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Δημήτρης Ηλιάδης, επισκέφθηκε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τόνισε στην αρμόδια Ιατρική Επιτροπή την επιτακτική ανάγκη του θέματος αυτού. Τα αποτελέσματα της επίσκεψης αυτής κρίνονται  ιδιαίτερα θετικά, αφού πλέον η ΕΠΟ αναλαμβάνει την αποζημίωση, με κάποιες βέβαια προϋποθέσεις και μόνο για σοβαρούς τραυματισμούς.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Έτσι με ανακοίνωση της η ΕΠΣΚ κάνει γνωστό και παράλληλα ενημερώνει όλα τα σωματεία μας ότι σε περιπτώσεις που θα υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: α. Πρωτότυπες αποδείξεις εξόδων. β. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν εισπραχθεί τα χρήματα εξόδων νοσηλείας από ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα. γ. Εισιτήριο – Εξιτήριο που πιστοποιεί τη νοσηλεία σε νοσοκομείο. δ. Αναφορά από το διαιτητή στο φύλλο αγώνα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θέλει να διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα σωματεία, τους παράγοντες, τους διαιτητές, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του νομού μας. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον ανατρεπτικό δρόμο που χαράξαμε. Μόνον έτσι θα καταφέρουμε να φέρουμε την ελπίδα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

Στην Καβάλα το φιλικό της Εθνικής Γυναικών με την Σλοβακία

Τέλος η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τηρώντας τις δεσμεύσεις της, αλλά και τιμώντας την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναθέτει την διεξαγωγή ενός εκ των δύο αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου των Γυναικών με αντίπαλο τη Σλοβακία στην ΕΠΣΚ. Ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας θα φιλοξενηθεί από τη γειτονική Ένωση της Δράμας. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στις 8 και 11 Νοεμβρίου 2018. Η Ένωση της Καβάλας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να η φιλοξενία να είναι ανάλογη της τιμής που της γίνεται από την ΕΠΟ.