Γυμναστικός Όμιλος Καβάλας: Στο κύπελλο τραμπολίνο «Κώστας Πεξαράς»

Σε μια διοργάνωση που έφερε το όνομα του αδικοχαμένου προπονητή του Κώστα Πεξαρά συμμετείχε, με πολλές επιτυχίες, ο σύλλογος της Καβάλας

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Αία Θερμαικού το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου, στην Περαία Θεσσαλονίκης, το κύπελλο τραμπολίνο Αίας Θερμαϊκού «Κώστας Πεξαράς». Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον προπονητή του Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας, που έφυγε από κοντά μας στις 20 Οκτωβρίου 2017 αφήνοντας ένα τεράστιο δυσαναπλήρωτο κενό και την οικογένεια του τραμπολίνο φτωχότερη. Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος γυμναστής του Λυκείου της Χρυσούπολης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας-Ξάνθης, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο, στην επιστροφή του από το σχολείο που δίδασκε στην Καβάλα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Τότε η Ομοσπονδία είχε αναβάλει σε ένδειξη πένθους το κύπελλο Ελλάδος στο τραμπολίνο που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου στην Αττική.

Στο κύπελλο συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν για να τιμήσουν τον Κώστα Πεξαρά, έναν στυλοβάτη του αθλήματος που για 30 χρόνια υπηρετούσε με συνέπεια και αγάπη το άθλημα .Το παρών, φυσικά, έδωσε και ο ΓΟ Καβάλας με τους αθλητές του να σημειώνουν επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες που έλαβαν μέρος. Σ’ αυτό τα σημείο ο ΓΟ Καβάλας θέλει να ευχαριστήσει τον ΓΟ Αίας Θερμαϊκού για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τον προπονητή του. Με την ανακοίνωση του μάλιστα ευχαριστεί ιδιαίτερα την πρόεδρο Χατζηθεοδώρου Σταυρούλα και την ταμία Σάνση Αθηνά καθώς και όλους τους ανθρώπους του Αίαντα.

Τα αποτελέσματα

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των αθλητών της Καβάλας, ήταν τα εξής:  (Κατηγορία Ανδρών): Σαββίδης Νίκος 3η Θέση τραμπολίνο. (Κατηγορία 13-17 ετών): Στίλλο Ελεάνα 13η θέση τραμπολίνο 8η θέση διπλό μίνι τραμπολίνο. (Κατηγορία 11-12 ετών): Ιώβη Στέλλα 23η θέση τραμπολίνο και 16η στο διπλό μίνι τραμπολίνο, Καϊτατζής Παρασκευάς 9ος στο τραμπολίνο και 5ος στο διπλό μίνι τραμπολίνο. (Κατηγορία 9-10 ετών): Πυργιλή Μιχαέλα 6η θέση στο τραμπολίνο και 2η στο διπλό μίνι τραμπολίνο, Λιόλιου Σταυρούλα 3η θέση στο τραμπολίνο και 3η στο διπλό μίνι τραμπολίνο

(Κατηγορία επίπεδο 1): Καψή Κατερίνα 1η θέση , 14η στο διππλό μίνι τραμπολίνο , Μαλαξού Εβίτα 2η θέση στο τραμπολίνο και 2η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο , Αγιασώτη Δήμητρα 3η θέση τραμπολίνο και 5η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο , Νικολαΐδου Ουρανία 5η στο τραμπολίνο και 1η στο διπλό μίνι τραμπολίνο , Μπιλικαΐδου Ζαχαρένια 7η θέση στο τραμπολίνο και 10η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο , Καϊτατζή Όλια 4η θέση στο τραμπολίνο και 7η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο. Τέλος στην κατηγορία επίπεδο 3: Κουλούρη Φιλία 1η θέση στο τραμπολίνο και 1η στο διπλό μίνι τραμπολίνο, ενώ στο συγχρονισμένο Τραμπολίνο: Ιώβη-Λιόλιου 7η θέση.