Κλειστό Ποταμουδίων – Τένις Καλαμίτσας: Αρχίζουν οι εργασίες συντήρησης!

Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου για την συντήρηση τριών σημαντικών υποδομών της Καβάλας (Κλειστό Ποταμουδίων, Γήπεδα Τένις στην Καλαμίτσα, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Παληού)

Το τελευταίο γραφειοκρατικό βήμα για την έναρξη των απαραίτητων εργασιών συντήρησης στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων, στα γήπεδα τένις στο ΔΑΚ της Καλαμίτσας καθώς και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παληού, έγινε χθες (13/2) με την υπογραφή της σύμβασης του Δήμου Καβάλας με τον ανάδοχο του έργου! Πλέον αυτό που απομένει είναι η έναρξη των εργασιών που προβλέπεται στο άμεσο χρονικό διάστημα! Υπενθυμίζεται ότι στο κλειστό των Ποταμουδίων οι εργασίες αφορούν την ριζική ανακαίνιση αποδυτηρίων, μπάνιων, τουαλετών, μόνωση για τις υγρασίες, τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες, ελαιοχρωματισμοί και βελτιώσεις στο κτήριο καθώς και βελτιώσεις στο σύστημα ψύξης-θέρμανσης.

Σε ό,τι αφορά το γήπεδο του Παληού, που βρίσκεται στο χώρο όπου λειτουργούσε το αναψυκτήριο «Κοράλλι» θα υπάρξει ριζική ανακατασκευή στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και τον περιβάλλοντα χώρο.

Τέλος στα τρία γήπεδα τένις στο αθλητικό κέντρο της Καλαμίτσας θα γίνει αντικατάσταση των αγωνιστικών χωρών των γηπέδων με νέο συνθετικό τάπητα και χαλαζία, αντικατάσταση προβολέων με λάμπες LED, τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες και άλλες παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με τον ευπρεπισμό και την λειτουργικότητα του χώρου.