AO Καβάλα: Χορεύει και βραβεύει…

Στο γήπεδο το απόγευμα και στο κέντρο διασκέδασης το βράδυ θα βρεβούν οι παράγοντες, οι παίκτες αλλά και οι φίλοι του ΑΟΚ το Σάββατο (17/2)

Γεμάτο θα είναι το Σάββατο για τους παράγοντες, τους παίκτες αλλά και τους πιστούς φίλους του ΑΟΚ! Το απόγευμα στις 15.00 η ομάδα θα βρεθεί στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει την Δόξα Προσκυνητών για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το βράδυ στις 21.00 ξεκινήσει ο ετήσιος χορός του συλλόγου στον «Μιχάλη» στο Περιγιάλι! Στα αγωνιστικά η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός φυσικά από την απουσία του Γιαλαμούδη, τον οποίο πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, όμως είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από την ήττα με το Σκούταρι. Μπορεί οι ελπίδες για διεκδίκηση της πρωτιάς να είναι πλέον ελάχιστες, αλλά όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης

Στον χορό του συλλόγου, όπου καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλαθλοι που θέλουν να στηρίξουν την διοίκηση αλλά και να διασκεδάσουν, εκτός των άλλων θα τιμηθούν (όπως τονίστηκε χθες) και άνθρωποι που βοήθησαν την ομάδα αλλά και φόρεσαν την φανέλα της στο παρελθόν! Έτσι λοιπόν επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη, που φόρεσε για 5 χρόνια την φανέλα του ΑΟΚ (πριν μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ), ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του, ενώ αναμένεται να τιμηθούν και παράγοντες της ομάδας που βρέθηκαν δίπλα της τα τελευταία χρόνια! Υπενθυμίζεται ότι η τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού, ζωντανή μουσική και απεριόριστο ποτό είναι 15 ευρώ και η παιδική 12 ευρώ. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο 6977985234 (Μωυσής Σπανίδης).