Καβάλα BC: Με όλα τα «όπλα» στον αγώνα της χρονιάς

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας για το ντέρμπι κορυφής στο Μεσολόγγι κόντρα στον Χαρ. Τρικούπη

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς (περισσότερα) προβλήματα προετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας εν όψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής στο Μεσολόγγι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον οποίο μοιράζεται την 1η θέση στον όμιλο του βορρά στην Β’ Εθνική κατηγορία! Μπορεί ακόμα το πρωτάθλημα να θέλει αρκετές αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ωστόσο είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την έκβαση της υπόθεση τίτλος και πολύ περισσότερο άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία με την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων!

Στην καλύτερη 5αδα ο Μιχάλογλου

Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης προετοιμαζόταν και πριν τον αγώνα με την Χαλκηδόνα γι’ αυτό το μεγάλο ραντεβού, γι’ αυτό και δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Κουμλέλη, προκειμένου να τον ξεκουράσει, ενώ αντίθετα έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Μιχάλογλου που επανέρχεται σιγά – σιγά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι.

Ο σέντερ της Καβάλας ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας, αφού βοήθησε σημαντικά σε άμυνα και επίθεση έχοντας μάλιστα ευστοχήσει και σε 4 τρίποντα! Γι’ αυτή του την απόδοση μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5αδα της αγωνιστικής. Το σχόλιο της επιλογής του ήταν το εξής «Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κατάφερε να παραμείνει η ομάδα της Καβάλας, η οποία είχε εύκολο απόγευμα στην έδρα της κόντρα στην Χαλκηδόνα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 89-67.

Κορυφαίος για τους πρωτοπόρους του Βορρά, ήταν ο Αντώνης Μιχάλογλου ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 18, με τους 12 από αυτούς να τους σημειώνει από τα 6,75».