Γουίλσον Ορούμα: H πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά το πρόβλημα υγείας του!

Αισθητή η βελτίωση της υγείας του για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ, που έπεσε σε κατάθλιψη, μετά την περιπέτεια του με τους επιτήδειους που του «έφαγαν» 2,5 εκ. ευρώ

Η είδηση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Γούιλσον Ορούμα, είχε συγκινήσει πολύ κόσμο στην Καβάλα, μιας και ο Νιγηριανός στο μικρό σχετικά διάστημα που έμεινε στην ομάδα αλλά και στην Ελλάδα, είχε πολλές συμπάθειες τόσο λόγω της αγωνιστικής του αξίας όσο (και πολύ περισσότερο) λόγω του εξαιρετικού χαρακτήρα του.

Ο αγαπητός Γουίλσον λοιπόν δείχνει να έχει ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της νιγηριανής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Θύμα απάτης

Όπως είναι γνωστό ο Αφρικανός είχε πέσει θύμα απάτης από κάποιους επιτήδειους οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ήταν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν στον πετρελαϊκό τομέα αποσπώντας από τον Ορούμα τον Δεκέμβριο του 2012 το απίστευτο ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ, που ήταν και τα χρήματα που είχε μαζέψει από την επιτυχημένη σταδιοδρομία του στον χώρο του ποδοσφαίρου! Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν να πέσει σε κατάθλιψη, ενώ διαταράχθηκε η ψυχική του υγεία με συνέπεια να φλερτάρει με την παράνοια και να χάσει τα λογικά του!

Σε εκδήλωση βράβευσης

Χάρη στην στήριξη της νιγηριανής ομοσπονδίας, ο Ορούμα αφού νοσηλεύτηκε σε κλινική κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας. Μάλιστα προχθές έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του απονέμοντας και εκείνος βραβείο στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της αφρικανικής χώρας. Η ομοσπονδία της Νιγηρίας υποσχέθηκε πως θα του προσφέρει θέση προπονητή στις μικρές εθνικές ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γουίλσον ήταν από τους κορυφαίους της U-17 ομάδα της Εθνικής Νιγηρίας που κατέκτησε το 1993 το Παγκόσμιο Κύπελλο και 3 χρόνια αργότερα ήταν μέλος της ομάδας που στέφθηκε χρυσή ολυμπιονίκης στην Ατλάντα! Σε συλλογικό επίπεδο κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Γαλλίας με την Σοσό (1997/98), 1 Κύπελλο Γαλλίας με την Γκινγκάμπ (2009), 1 Λιγκ Καπ με την Σοσό (2004).