«Γαλάζιοι Αργοναύτες»: Αποχή από το γήπεδο

Ανακοίνωση με αιχμές προς τους παίκτες που φοράνε την βαριά φανέλα του ΑΟΚ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, στην οποία κάνουν γνωστό ότι δεν θα συνεχίσουν να την παρακολουθούν μέχρι να αρχίσει να εκπέμπει και πάλι υγεία...

Την απόφαση τους να απέχουν από το γήπεδο έκαναν γνωστή με ανακοίνωση τους το απόγευμα της Κυριακής (25/2), λίγη ώρα μετά την ήττα της αγαπημένης τους ομάδας οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες». Στην ανακοίνωση αυτοί οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟΚ τονίζουν ότι η ανοχή τους έχει τελειώσει και επισημαίνουν ότι θα αναστείλουν την παρουσία τους στο φυσικό τους χώρο μέχρι να δουν και πάλι η ομάδα να εκπέμπει υγεία.

Καταλήγοντας, αφήνουν σαφείς αιχμές προς τους παίκτες λέγοντας ότι η φανέλα του ΑΟΚ είναι πολύ βαριά για κάποιους που είναι λίγοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ανοχή μας τελείωσε!!! Μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα του ΑΟΚ, εμείς οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» αποφασίσαμε να αναστείλουμε την παρουσία μας από τον φυσικό μας χώρο, το Εθνικό στάδιο Καβάλας, μέχρι να δούμε την ομάδα μας να εκπέμπει υγεία και να μην διασύρεται το όνομα της. Η φανέλα του ΑΟΚ απ’ ότι φαίνεται είναι πολύ βαριά για κάποιους από εσάς που είστε πολύ λίγοι».