Kids Open Tae Kwon Do: Ένας θεσμός που έχει πλέον γίνει «κεφάλαιο» για την Καβάλα [φωτογραφίες]

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η διοργάνωση «φέρνοντας» κόσμο στην πόλη αλλά και πολλά χαμόγελα στους μικρούς αθλητές που «βγήκαν» όλοι τους νικητές!

Με τη συμμετοχή 500 αθλητών που οδοιπόρησαν μέχρι την Καβάλα μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας το 11ο Kids Open Tae Kwon Do, οι αγώνες που με συνέπεια διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

Αρωγοί στην προσπάθεια ήταν και αυτήν τη χρονιά ο δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου δήλωσε στο KAVALA POST: «Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φιλόσογλου, την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Καβάλας, τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τους εθελοντές μας, φυσικά τους 500 αθλητές που συμμετείχαν, τους διαιτητές και όλους τους Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους  για ακόμη μία χρονιά και τις Εκτυπώσεις Μπίβα για την άψογη συνεργασία.

»Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για τον Σύλλογό μας να διοργανώνουμε τέτοιου μεγέθους και άρτιας οργάνωσης αθλητικές συναντήσεις. Το προσωπικό του γηπέδου συνέβαλε τα μέγισα ώστε ο χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου να είναι άψογος και κυρίως ζεστός. Συγχαρητήρια οφείλονται και στους 65 αθλητές του Συλλόγου μας για την προσπάθεια τους. Πολλοί από αυτούς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό».