500 αθλητές, υψηλότατο επίπεδο

Στο 11ο Κids Οpen Taekwondo Kavalas την Κυριακή στο «Αλ. Δήμογλου»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 11ο Κids Οpen Taekwondo Kavalas στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα την Κυριακή 25-2-2018, με πρωτοβουλία του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας. Στους αγώνες αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι έλαβαν μέρος 500 και πλέον αθλητές και αθλήτριες από δεκάδες συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας, το αγωνιστικό επίπεδο των οποίων ήταν μοναδικό, όπως μοναδικό ήταν και το ήθος που επέδειξαν. Σημαντική ήταν και η βοήθεια των διαιτητών οι οποίοι είχαν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι συντελεστές της επιτυχίας

Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να επισημανθεί είναι το ότι συντελεστές αυτής της άκρως επιτυχημένης αθλητικής συνάντησης ήταν ο Δήμος Καβάλας και συγκεκριμένα η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου, η πρόεδρος της «Δημοφώλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου και άξιοι συμπαραστάτες, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Καβάλας. Βέβαια θα πρέπει να σταθούμε στις πολύτιμες και αξιοζήλευτες υπηρεσίας που προσέφεραν οι γονείς του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας και οι εθελοντές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν παράλληλα και την εταιρεία γραφικών τεχνών «Μπίβα», στην Καβάλα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται ότι «για όλους εμάς στον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για το ότι μία ακόμη χρονιά διοργανώσαμε μία τόσο πολύ σημαντική διοργάνωση, πολύ μεγάλου μεγέθους στις άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Σε όλους αυτούς οφείλουμε λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αφού συνέβαλαν τα μέγιστα με την έμπρακτη στήριξή τους, ώστε το 11ο Κids Οpen Taekwondo Kavalas, να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. Ο Δήμος Καβάλας, πάντα είναι κοντά μας ως αρωγός στην προσπάθειά μας όπως και το προσωπικό του κλειστού «Αλεξάνδρα Δήμογλου» που συνέβαλλαν ώστε ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου να είναι άψογος και κυρίως ζεστός. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε και στους 65 αθλητές του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.  Πολλοί από αυτούς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό».