Στη Βουλή των Ελλήνων: Καβαλιώτικο (σκακιστικό) άρωμα…

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμια ημέρας της γυναίκας την Πέμπτη 6 Μαρτίου, η Σταυρούλα Τσολακίδου και η Άννα Μαρία Μπότσαρη κλήθηκαν στην βουλή για να παίξουν σκάκι με όσους βουλευτές… τολμήσουν να καθίσουν απέναντι τους και να τους… διδάξουν στρατηγική

Έντονο άρωμα Καβάλας θα έχει η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί της Πέμπτης 8 Μαρτίου στο εντευκτήριο της Βουλής στην Αθήνα! Το Ελληνικό κοινοβούλιο στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρα της Γυναίκας έχει καλέσει τρεις από τις καλύτερες Ελληνίδες σκακίστριες για να αναμετρηθούν με όποιους βουλευτές, βουλεύτριες…, αλλά και υπαλλήλους της Βουλής, τολμήσουν να τις αντιμετωπίσουν, δύο από τις οποίες είναι από την Καβάλα! Πρόκειται για την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου και την πρωταθλήτρια Άννα Μαρία Μπότσαρη που θα έχουν την ευκαιρία, μαζί με την επίσης πρωταθλήτρια Αναστασία Αβραμίδου, να κάνουν πολλά ρουά ματ σ’ αυτούς που θα βρεθούν απέναντι τους. Η πολύ ωραία αυτή πρωτοβουλία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, ενώ νωρίτερα θα τιμηθούν από την Βουλή των Ελλήνων για την προσφορά τους στο δημοφιλές πνευματικό άθλημα.

Κέρδισε και άλλον πολιτικό…

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι για την Σταυρούλα Τσολακίδου τουλάχιστον, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει πολιτικούς! Το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει, και φυσικά να κερδίσει, τον πρώην Ισραηλινό υπουργό Νατάν Σαράνσκι, που είναι μανιώδης σκακιστής και στα νιάτα του μάλιστα είχε καταφέρει να κερδίσει τον μεγάλο Γκάρι Κασπάροφ.