Πάνθηρες: Στο κλιμάκιο Β. Ελλάδος, Γιαχολάρη, Μπασσιά και Παυλίδου

Οι τρεις νεάνιδες αθλήτριες του συλλόγου της Καβάλας θα αγωνιστούν στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Στην ομάδα του κλιμακίου του Βορρά της Εθνικής Νεανίδων κλήθηκαν 3 αθλήτριες των Πανθήρων Καβάλας! Πρόκειται για τις Χριστίνα Γιαχολάρη, Βικτωρία Μπασσιά και Νόπη Παυλίδου, οι οποίες το απόγευμα της Τρίτης 6 Μαρτίου θα συμμετέχουν στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο της Καβάλας, η γυναικεία ομάδα της ομάδας κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και θα διεκδικήσει στη συνέχεια την άνοδο στην Α2, ενώ έπεται και αυτή των νεανίδων. Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της επιτυχίας με τις κλήσεις των αθλητριών στο κλιμάκιο της Εθνικής νεανίδων, αρκεί να δει τον πίνακα με τις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή. Ο Άρης έχει 5 αθλήτριες και οι Πάνθηρες 3, ενώ ο Ηρακλής 2 και οι υπόλοιποι σύλλογοι από μια!

Αυτές που κλήθηκαν

Αναλυτικά οι αθλήτριες που κλήθηκαν στο κλιμάκιο της Βορείου Ελλάδος είναι οι εξής: Βαντσιούρη Μαρία (Άρης), Γιαννούσιου Καλλιόπη (Άρης), Γκομπεντζισβίλι Λία (Άρης), Γκρίτζαλη Σοφία (Άρης), Γράψα Ευαγγελία (Παναθλητικός), Καλογρίδου Μαρία (Ηρακλής), Κλιματσάκη Αγγελική (Ηρακλής), Μπουντούκα Ρωξάνη (Άρης), Γιαχολάρη Χριστίνα (Πάνθηρες Καβάλας), Μπασσιά Βικτωρία (Πάνθηρες Καβάλας), Νικολαΐδου Χρυσάνθη (ΓΑΣ Κομοτηνή), Παυλίδου Νόπη (Πάνθηρες Καβάλας), Δανιηλίδου Αθηνά (Απόλλων Πτολεμαϊδας), Καρτσαμάρη Νίκη (Αίαντας Αμυνταίου), Αρτεμισίου Ιωάννα (Ολυμπιακός Βόλου), Μπενέκη Χρυσάνθη (Ολύμπια Λάρισας).

Κοντά στον τίτλο (και) οι Νεάνιδες

Η ομάδα των Νεανίδων βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Το Σάββατο (3/3) στις 3.00 υποδέχεται στο κλειστό των Ποταμουδίων τους Τιτάνες Δράμας και το επόμενο Σάββατο θα πάει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την Ασπίδα. Αν σ’ αυτό το παιχνίδι το συγκρότημα του Ανδρέα Δημητριάδη, κερδίσει έστω και με ένα πόντο θα πάρει τον τίτλο στην Αν. Μακεδονία – Θράκη και στη συνέχεια θα διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ την είσοδο της στο final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.