ΛOX Καβάλας: Ανέβηκε… ψηλά στο 13ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναρρίχησης

Αξιόλογες επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές της Λέσχης Ορειβασίας Χιονοδρομίας της Καβάλας στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγωνιστικής αναρρίχησης που έγινε στο Αιγίνιο

Ελπιδοφόρα ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για την Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας που συμμετείχε με δύο αθλητές στον προκριματικό αγώνα Βορείου Ελλάδος του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στο Αιγίνιο το περασμένο Σάββατο. Παρά το υψηλό επίπεδο των αθλητών και την πολύ μεγάλη συμμετοχή, οι νεαροί αναρριχητές της Λέσχης σημείωσαν αξιόλογη επίδοση, με τον έναν μάλιστα να προκρίνεται για την επόμενη φάση.

Σύγχρονη και ασφαλής αναρριχητική πίστα

Να σημειωθεί ότι η ΛΟΧ, που έχει μακροχρόνια παράδοση με την κατάκτηση στο παρελθόν αρκετών Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κυπέλλων και Μεταλλίων, διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονα εξοπλισμένες και ασφαλείς αναρριχητικές πίστες, που κατασκευάστηκε με τις συνδρομές και την προσωπική εργασία των μελών της και στεγάζεται στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στην οποία προπονούνται αποκλειστικά οι αθλητές του συλλόγου, με την καθοδήγηση του πιστοποιημένου από την ΕΟΟΑ εκπαιδευτή Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Φυτώριο νέων ταλέντων

Ο σύλλογος έχει ήδη δημιουργήσει φυτώριο νέων ταλέντων επενδύοντας στο μέλλον και η αθλητική ομάδα συνεχώς αυξάνεται  και ετοιμάζεται για τους προσεχείς αγώνες. Στα πλαίσια των ανωτέρω, η ΛΟΧ καλεί  όποιον-όποια ενδιαφέρεται για το άθλημα της Αναρρίχησης να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του συλλόγου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978490243 – 6947606779.