ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: «Χρυσοί» Αγγής και Κεφαλίδης στο «Sofia Open GTI»

Κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους στο μεγάλο τουρνουά της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας στο οποίο συμμετείχαν 1.200 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο

Με διάπλατα τα χαμογελά της ικανοποίησης και με 2 χρυσά μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από τη Βουλγαρία η αποστολή του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Τουρνουά Ταεκβοντό «Sofia Open GTI», το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 3 και 4 Μαρτίου. Στο τουρνουά της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας ο σύλλογος της Καβάλας συμμετείχε με 4 αθλητές εκ των οποίων οι δύο από αυτούς μάλιστα δεν κατάφεραν μόνο να ανέβουν στο βάθρο αλλά έχοντας τεράστια αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα, κατέκτησαν χρυσά μετάλλια.

Απόλυτη επιτυχία

Τα χρυσά παιδιά του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, είναι οι Παναγιώτης Αγγής και Δημήτριος Κεφαλίδης οι οποίοι διάπλατα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, στους αγώνες που έδωσαν φτάνοντας με απόλυτη επιτυχία στον στόχο που είχαν βάλει. Η δικαίωση για τους ίδιους, τον Καβαλιώτικο σύλλογο και τους γονείς τους είναι τεράστια και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν ληφθεί υπ’ όψιν το ότι στους αγώνες έλαβαν μέρος 1200 αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι στο Διεθνές Τουρνουά της Σόφιας συμμετείχαν και οι αθλητές του, Γεώργιος Λαμπαδίτης και Χάρης Κεφαλίδης των οποίων οι διακρίσεις δεν ήρθαν κυρίως λόγω κάποιων συγκυριών. Αρχηγός αποστολής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στη Σόφια της Βουλγαρίας ήταν ο Δάσκαλος του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου ο οποίος αναφερόμενος στις μεγάλες επιτυχίες των Παναγιώτη Αγγή και Δημήτρη Κεφαλίδη, τις χαρακτήρισε μοναδικές και ξεχωριστές.