Τσολακίδου – Μπότσαρη: Παρέδωσαν μαθήματα (σκάκι) στους βουλευτές {φωτογραφίες}

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (8/3) η Σταυρούλα Τσολακίδου με την Άννα Μαρία Μπότσαρη, όπου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας γυναίκας, βραβεύτηκαν από το Ν. Βούτση για την προσφορά τους και εδωσαν αγώνα σιμουλτανέ

Στην Βουλή των Ελλήνων βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (8/3) οι Καβαλιώτισσες πρωταθλήτριες του σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου και Άννα Μαρία Μπότσαρη που μαζί με την επίσης Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αναστασία Αβραμίδου, κλήθηκαν για να συμμετέχουν στον εορτασμό που διοργάνωσε η Εθνική αντιπροσωπεία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Οι πρωταθλήτριες τιμήθηκαν για την προσφορά τους από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να δώσουν αγώνα σιμουλτανέ (ένας εναντίον όλων) με όσους από τους βουλευτές θέλησαν να τις αντιμετωπίσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εντευκτηρίου της Βουλής. Εκεί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και με τους 3 βουλευτές της Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργο Παπαφιλίππου, που φωτογραφήθηκαν μεν μαζί τους, αλλά δεν… τόλμησαν να παίξουν μια παρτίδα μαζί τους!