Πρωτάθλημα Λυκείων Καβάλας (Μπάσκετ – Βόλεϊ): Δύο «κούπες» για το 6ο ΓΕΛ

Πήρε τους 2 από τους 4 τελικούς του σχολικού πρωταθλήματος. Το 3ο ΓΕΛ κέρδισε τον τελικό των κοριτσιών στο βόλεϊ και το 1ο ΓΕΛ τον τελικό των αγοριών στο μπάσκετ

Αποκλειστικά υπόθεση της πόλης της Καβάλας ήταν η τελική φάση των πρωταθλημάτων μπάσκετ και βόλεϊ των Λυκείων, μιας και σ’ αυτήν συμμετείχαν τα Λύκεια της πρωτεύουσας της Περιφερειακής Ενότητας. Το πρόγραμμα των τελικών ξεκίνησε την Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας με τον τελικό βόλεϊ των κοριτσιών και στο ίδιο γήπεδο έγινε την Τετάρτη ο τελικός μπάσκετ των αγοριών, ενώ την Πέμπτη οι τελικοί βόλεϊ των αγοριών και μπάσκετ των κοριτσιών πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ του ΓΕΛ της Χρυσούπολης. Μεγάλος νικητής αυτών τελικών αναδείχτηκε το 6ο Λύκειο, που πήρε την πρωτιά στο βόλεϊ των αγοριών και το μπάσκετ των κοριτσιών στην Χρυσούπολη, μετά από δυνατές μάχες, ενώ το 3ο ΓΕΛ πήρε τον τελικό των κοριτσιών στο βόλεϊ και το 1ο ΓΕΛ τον τελικό των αγοριών στο μπάσκετ, μετά από ένα μεγάλο τελικό κόντρα στο 2ο ΓΕΛ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών είχαν ως εξής:

– Μπάσκετ
(Αγόρια): 1ο ΓΕΛ – 2ο ΓΕΛ: 49-46
(Κορίτσια): 6ο ΓΕΛ – 1ο ΓΕΛ: 50-36

– Βόλεϊ
(Αγόρια): 5ο ΓΕΛ – 6ο ΓΕΛ: 1-2
(Κορίτσια): 2ο ΓΕΛ – 3ο ΓΕΛ: 0-2
Οι τελικοί των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου των Λυκείων της Καβάλας, προγραμματίζονται για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Αρχικά ο τελικός των κοριτσιών (Πέμπτη 15/3) και στη συνέχεια των αγοριών (πιθανόν Πέμπτη 22/3).