6ο Kavala Trail Run: Διαφήμισε τις ομορφιές της Καβάλας [Φωτογραφίες]

Με την συμμετοχή 350 και πλέον αθλητών από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή, και κάτω από εξαιρετικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου - θεσμός του ΣΧΟ Καβάλας

Κάθε χρόνο καλύτερος (σε οργάνωση) και μεγαλύτερος (σε αποδοχή και συμμετοχές) είναι ο αγώνας που διοργανώνει ο ΣΧΟ Καβάλας στο περιαστικό δάσος της Καβάλας! Μπορεί το Kavala Trail Run να μετράει μόνο 6 χρόνιας ζωής, ωστόσο αποδεικνύει έμπρακτα ότι δίκαια συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις του είδους του στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή! Πως αλλιώς δηλαδή μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι χρόνο με το χρόνο γιγαντώνεται και φέτος αυτοί που θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον ημιμαραθώνιο των 13 χιλ. πλησίασαν τις 400;

Όμορφες εικόνες

Απ’ την στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου με την εθελοντική τους προσφορά εξασφαλίζουν την διοργανωτική επιτυχία του αγώνα, έχοντας στο πλευρό τους τον Δήμο Καβάλας, δεν αποτελούν έκπληξη οι όμορφες εικόνες που είδαν όλοι το πρωί της Κυριακής στον «Κόντη» στην Χωράφα. Εκεί έγινε η εκκίνηση και ο τερματισμός, με τους αθλητές από την Καβάλα, την γύρω περιοχή αλλά και απ’ άλλους μακρινούς τόπους να τρέχουν στο «μπαλκόνι» της πόλης, κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και να βλέπουν τις ομορφιές της με αποκορύφωμα την στάση στον Σταυρό!

Βραβεύσεις

Εξίσου όμορφες ήταν όμως και οι εικόνες πριν από την εκκίνηση των αθλητών και αθλητριών με την βράβευση 3 διαχρονικών αθλητών, του Δημήτρη Τζεφαλή, του Βασίλη Κυριλλίδη και της Βάσως Εγγονοπούλου, που στέκεται όρθια παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και συνεχίζει την ενασχόληση της με τον αθλητισμό.

Οι νικητές

Στο αγωνιστικό κομμάτι μεγάλος νικητής για τους άντρες ήταν ο Παντελής Τσεβδάρης, ενώ στις γυναίκες η Μιλένα Βελίκοβα. Αναλυτικά:
(Άνδρες)
1. Τσεβδάρης Παντελής
2. Φουρτούνας Δημήτρης
3. Κρυωνάς Δημήτρης

(Γυναίκες)
1. Βέλκοβα Μιλένα
2. Αρσένη Κυριακή
3. Στράντζαλη Θωμαή