Θωμάς Μαύρος: Έβαλε γκολ (και) στις καρδιές των Καβαλιωτών

Ο θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που βρέθηκε στην Καβάλα για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός», κέρδισε τους πάντες με την παρουσία του και τιμήθηκε από ΑΕΚ Καβάλας, Ορφέα Ελευθερούπολης και Βρασίδα Ν. Περάμου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ίσως τον καλύτερο γκολτζή, είχαν όλοι όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Βερούλειο στάδιο και στη συνέχεια στο Καφέ «Tsigkas» στη Ν. Πέραμο. Ο Θωμάς Μαύρος στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του, βρέθηκε στην Καβάλα και κέρδισε τους πάντες με την παρουσία του.

Υπέγραψε αυτόγραφα και δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια φωτογραφία του, ενώ οι τιμητικές βραβεύσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Στο Βερούλειο στάδιο τιμήθηκε (στο περιθώριο του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΚ Καβάλας – Ορφέας Ελ.) τόσο από την ΑΕΚ Καβάλας απ’ τα χέρια του (φανατικού ΑΕΚτζη) αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου όσο και από την ομάδα της Ελευθερούπολης, απ’ τον αρχηγό της Γιώργο Χριστοδουλίδη.

Στη συνέχεια πήγε στη Ν. Πέραμο, όπου  γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού του βιβλίου «Ποίος, ποιος, ποιος,  ο Μαύρος ο Θεός»! Εκεί τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Βρασίδα Ν. Περάμου Τάσο Μήτρου (του δόθηκε μάλιστα και μια φανέλα του συλλόγου με το όνομα του) καθώς και από τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη.