ΕΠΣ Καβάλας: Η κλήρωση της β’ φάσης της Γ’ κατηγορίας

Την προσεχή Κυριακή ξεκινάει η β' φάση του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας στους ομίλους της διάκρισης και ανόδου, η κλήρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΚ

Παρουσία των περισσοτέρων εκπροσώπων των συλλόγων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/3) η κλήρωση της 2ης φάσης του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας. Οι 4 πρώτοι της κανονικής διάρκειας διαμόρφωσαν το γκρουπ της ανόδου και οι υπόλοιπες τον όμιλο της διάκρισης. Μάλιστα υπήρχαν πολλά σωματεία της διάκρισης που δεν ήθελαν να συμμετέχουν, επικαλούμενα οικονομικούς λόγους, όμως το αίτημα τους απορρίφθηκε μιας και όπως τονίστηκε από την διοίκηση, σε περίπτωση που δεν συμμετέχουν θα υποστούν τις κυρώσεις του ΚΑΠ, που εκτός από αφαίρεση βαθμών περιλαμβάνει και 500 ευρώ πρόστιμο! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ομάδες θα μεταφέρουν στην β’ φάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην α’. Τέλος απομένει να γίνει και το εξ αναβολής παιχνίδι Ακροβούνι – Παγγαίο.

Όμιλος Ανόδου

Στον όμιλο για τον τίτλο και την άνοδο, οι αγώνες θα γίνονται κάθε Κυριακή απόγευμα (16.00) εκτός από το Σάββατο 24/3. Η κλήρωση του 1ου γύρου είναι η εξής:
1η Αγων.: Μυρτόφυτο – ΑΕ Πιερέων, Κεραμωτή – Καβάλα 2004
2η Αγων.: ΑΕ Πιερέων – Κεραμωτή, Καβάλα 2004 – Μυρτόφυτο
3η Αγων.: Κεραμωτή – Μυρτόφυτο, ΑΕ Πιερέων – Καβάλα 2004

Όμιλος Διάκρισης

Στον όμιλο αυτό οι αγώνες θα είναι μονοί (ένας γύρος) και θα διεξάγονται ως επί το πλείστον κάθε Κυριακή. Θα υπάρχει πρόβλεψη για να διευκολυνθούν οι Μαριές και οι αντίπαλοι τους (θα παίζουν πιθανόν στην Κεραμωτή), ενώ προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα των συλλόγων θα μειωθεί στο μισό το εξοδολόγιο των διαιτητών. Η 1η (από τις συνολικά 7 αγωνιστικές) είναι η εξής:
Ελπίδες – Ακροπόταμος
Παγγαίο – Ακροβούνι
Λύκοι – Αγ. Λουκάς
Ρεπό οι Μαριές