Άννα Δάφτσιου: Πολυνίκης στο Βαλκανικό Masters

Με 4 μετάλλια και με Πανελλήνια και Βαλκανικά ρεκόρ γύρισε στην Ελλάδα η Καβαλιώτισσα διαχρονική αθλήτρια από το Βαλκανικό masters που έγινε στο Βελιγράδι

Μια φοβερή εμφάνιση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Masters, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (10-11/3) στο Βελιγράδι της Σερβίας, έκανε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια Άννα Δάφτσου, χαρίζοντας στην εθνική μας ομάδα 4 μετάλλια.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται το πρωί της 1ης ημέρας του πρωταθλήματος στα 60μ γυναικών ηλικιακής κατηγορίας W45, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κάνοντας επίδοση 8.61’’.

Συνέχισε με το αγώνισμα των 400μ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου και πάλι κατάφερε να βρεθεί στη πρώτη θέση του βάθρου με επίδοση 1.06,34’.

Αργότερα, την ίδια ημέρα, συμμετείχε στην εθνική ομάδα στη σκυτάλη των 4 x 200μ γυναικών, που βγήκε 2η με χρόνο 2.14,82’. Έκλεισε τους αγώνες της με τα 200μ γυναικών, όπου βγήκε επίσης 1η κάνοντας χρόνο 28.52’’.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι επιδόσεις  που πέτυχε αποτελούν νέες πανελλήνιες στην κατηγορία της και νέες  βαλκανικών αγώνων. Ακόμα και με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4 x 200  με την εθνική ομάδα της κατηγορίας της, όπου κατέλαβε την 2η θέση, σημείωσε νέα πανελλήνια επίδοση.