ΕΠΣ Καβάλας: Και επίσημα, ο τελικός κυπέλλου στις 25 Μαρτίου

Στο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 25 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου της Ένωσης της Καβάλας, ανάμεσα στον ΑΟΚ και το Βύρωνα, με τα έσοδα του αγώνα να διατίθενται για τη στήριξη του Βασίλη Τζίνη

Αυτό που ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό, επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας, για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου που θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του ΑΟΚ και του Βύρωνα, την Κυριακή 25 Μαρτίου. Την ημέρα εκείνη όλη η Γ’ Εθνική θα έχει ρεπό στο πρόγραμμα της, για να διεξαχθεί ο τελευταίο παιχνίδι του θεσμού στην Καβάλα, αλλά και σχεδόν στο σύνολο τους όλοι οι τελικοί κυπέλλου των ΕΠΣ στην Ελλάδα! Επίσης εκείνη την ημέρα δεν έχει προγραμματιστεί καμία άλλη αναμέτρηση στα τοπικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε όλοι οι φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου να διευκολυνθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Όπως είχε δεσμευτεί η διοίκηση της Ένωσης, τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν για να στηρίξουν τον αγώνα του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων Βασίλη Τζίνη για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 μ. μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2017 – 2018. Οι φετινοί διεκδικητές του τροπαίου είναι δύο από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ένωσής μας, ο ΑΟ Καβάλα και ο Βύρωνας Καβάλας. Ο αγώνας αυτός θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Βασίλη Τζίνη. Καλούνται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου να τιμήσουν με την παρουσία τους την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση, μετατρέποντας την από έναν απλό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή».