ΑΟ Καβάλα: Υπενθύμισαν τις υποσχέσεις…

Στη δήμαρχο βρέθηκαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ Γ. Λουπέλης μαζί με τον πρώην πρόεδρο Ντ. Κανάκη για να θυμίσουν τις υποσχέσεις που δόθηκαν στην αρχή της χρονιάς για οικονομική ενίσχυση

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βαδίζει προς το τέλος του, όμως ο ΑΟΚ ακόμα δεν έχει πάρει αυτά που του υποσχέθηκαν από τον Δήμο Καβάλας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ως ενίσχυση στην προσπάθεια του και τα οποία υπολογίστηκαν στον αρχικό προϋπολογισμό! Προκειμένου λοιπόν να θυμίσουν αυτή την υπόσχεση στην διοίκηση του Δήμου, βρέθηκαν χθες στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ Γιώργος Λουπέλης, μαζί με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Ντίνο Κανάκη.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα ήταν παρών και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και πρώην μέλος του ΔΣ του ΑΟΚ Γιώργος Γραμμένος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Τσανάκα διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Καβάλας ότι οι δεσμεύσεις που δόθηκαν από την ίδια και τους συνεργάτες της στην αρχή της περιόδου θα υλοποιηθούν στο ακέραιο σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι υπόσχεση οικονομικής ενίσχυσης δεν είχε δοθεί μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στην ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ, που και αυτή μέχρι στιγμής δεν υλοποιήθηκε!

Περιμένουν πράξεις…

Οι παράγοντες του ΑΟΚ που εκπροσώπησαν τον σύλλογο στη συνάντηση, και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έφυγαν ικανοποιημένοι από το Δημαρχείο και πλέον περιμένουν αυτά που ειπώθηκαν και… επαναβεβαιώθηκαν! Στον ΑΟΚ πασχίζουν με «νύχια και με δόντια» να κλείσουν την χρονιά χωρίς κανένα άνοιγμα, κάτι που δεν θα είναι εφικτό χωρίς την υλοποίηση των υποσχέσεων του Δήμου, γι’ αυτό και πιέζουν όσο μπορούν να πάρουν τα χρήματα!

Μέχρι στιγμής το «κουπί» το έχουν τραβήξει ελάχιστα από τα μέλη του ΔΣ, τα οποία όμως έχουν εξαντληθεί οικονομικά και δεν μπορούν να συνεχίσουν περισσότερο. Μια ομάδα από 5 άτομα κράτησε όρθιο το «καραβάκι» σ’ αυτή την πορεία του στην Γ’ Εθνική, που είναι σίγουρο ότι τη νέα χρονιά αν δεν βρει συμπαραστάτες δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει το έργο της… Κι όλα αυτά, ενώ ακόμα ορισμένοι γκρινιάζουν για το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα πάρει τον τίτλο!!!