6ο ΓΕΛ Καβάλας – Επιτραπέζια Αντισφαίριση: 3η θέση (σε αγόρια και κορίτσια) στο Πανελλήνιο σχολικό!

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στην Πάτρα πήραν τα αγόρια και κορίτσια του 6ου ΓΕΛ της Καβάλας, εξασφαλίζοντας παράλληλα μοριοδότηση 7% για την είσοδο τους στην 3βαθμια εκπαίδευση

Την 3η θέση κατέλαβε το 6ο ΓΕ.Λ. Καβάλας στην επιτραπέζια αντισφαίριση! Στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την ομοσπονδία του αθλήματος, στην Πάτρα, το σχολείο της Καβάλας έφτασε να παίζει στο «μικρό» τελικό το χάλκινο μετάλλιο (7% μοριοδότηση για το πανεπιστήμιο!) και νίκησε το ΓΕ.Λ. Ξυλοκάστρου με 4-1. Την ομάδα του Λυκείου της Καβάλας απαρτίζουν οι Γιώργος Πασχαλέρης, Νίκος Δημοσθενόπουλος, Εμμανουήλ Αλαρούπι και Άγγελος Μιχαηλίδης.

Το 6ο ΓΕ.Λ. Καβάλας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στα κορίτσια! Στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 έκαμψε με 4-2 το ΓΕ.Λ. Διονύσου. Την ομάδα αποτελούσαν οι Ιωάννα Χαρπίδου, Σοφία Γεμεντζοπούλου, Ιουλία Συμεωνίδου και Καλλιόπη Τζουνοπούλου. Οι αγώνες έγιναν τη Τετάρτη -Πέμπτη 14-15/3. Προπονητής και σύνοδος των αθλητών – μαθητών ήταν ο προπονητής του ΑΣΕΑ Καβάλας Γιάννης Σταύρου.