Βερούλειο Στάδιο: Μέσα στην εβδομάδα υπογράφεται η σύμβαση

Την Τετάρτη ή την Πέμπτη αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση του Δήμου Καβάλας με τον εργολάβο για το έργο της ριζικής ανακαίνισης του ιστορικού σταδίου της πόλης

Θέμα λίγων ημερών αποτελεί πλέον η υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο που κέρδισε τον μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο της ριζικής ανακαίνισης του Βερούλειου Σταδίου! Η διαδικασία του ελέγχου της εγγυητικής επιστολής, που ήταν υποχρεωμένος να καταθέσει, ολοκληρώθηκε και πλέον το επόμενο και το πιο βασικό βήμα είναι να… πέσουν οι υπογραφές για να ανοίξει πλέον διάπλατα ο δρόμος της έναρξης των εργασιών στο ιστορικό γήπεδο της Καβάλας!

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη ή την Πέμπτη και απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να παρθεί η απόφαση για το πότε ακριβώς θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες! Δηλαδή αν ο εργολάβος θα περιμένει να κλείσει η αγωνιστική περίοδος ή αν θα μπει κατ’ ευθείαν στο γήπεδο προκειμένου να έχει την άνεση του χρόνου να ολοκληρώσει το έργο πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι στο Βερούλειο (με τη νέα του μορφή) θα υπάρχει το κεντρικό γήπεδο, με φυσικό χλοοτάπητα μήκους 100 μέτρων και πλαστικός στους γύρο χώρους. Επίσης θα τοποθετηθούν πυλώνες ηλετροφωτισμού, θα δημιουργηθεί νέο κυλικείο, θα ανακαινιστούν πλήρως τα αποδυτήρια διαιτητών και φιλοξενούμενων αλλά και οι κερκίδες του γηπέδου.

Το συνολικό ύψος του προϋπολογισμού του έργου φτάνει στις 700 χιλ. ευρώ.