3ο Εργασιακό Μπάσκετ: Δύο εξ αναβολής αγώνες…

Με δύο αγώνες του 2ου ομίλου που είχαν αναβληθεί στην κανονική ημερομηνία διεξαγωγής τους, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα το All Star του οποίου θα γίνει την Κυριακή 6 Μαΐου

Mόνο δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις περιελάμβανε το αγωνιστικό μενού αυτής της εβδομάδας στο 3ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Καβάλας. Επρόκειτο για αναμετρήσεις του 2ου ομίλου της διοργάνωσης, η κανονική ροή της οποίας σταμάτησε το Σαββατοκύριακο λόγω της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα και παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους Ιδιωτικούς Υπάλληλους να κερδίζουν τους Δικηγόρους 59-54 και την Λευκοσιδηρουργία να επικρατεί των Λιμενικών με 56-44.

Στις 6 Μαΐου το All Star Game

Η κανονική διάρκεια της διοργάνωσης βαδίζει προς το τέλος της, μιας και απομένει η διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου καθώς και η 9η και στους δύο, ενώ βέβαια υπάρχουν και ορισμένες ακόμα αγωνιστικές εκκρεμότητες που αναμένεται να τακτοποιηθούν πριν από την έναρξη της β’ φάσης! Αυτή οριοθετείται μια εβδομάδα μετά την διεξαγωγή του All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας την Κυριακή 6 Μαΐου. Και φέτος οι συμμετέχοντες στην επιτυχημένη διοργάνωση του Δήμου Καβάλας θα ψηφίσουν αυτούς που θεωρούν ότι ξεχώρισαν για να πάρουν μέρος στην γιορτή που θα γίνει για 2η συνεχόμενη χρονιά, με τα έσοδα από τα εισιτήρια να διατίθενται για κοινωνικούς σκοπούς. Το Final 8, με τις 4 ομάδες που προκρίθηκαν από τους 2 ομίλους, θα ξεκινήσει το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 12, 13 και 14 Μαΐου, ενώ στις 20 του μηνός θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση, ενώ ο μεγάλος τελικός προγραμματίζεται να γίνει την Κυριακή 3 Ιουνίου. Όλο αυτό το διάστημα θα γίνονται και οι αγώνες για την συμπλήρωση της τελικής κατάταξης της 20αδας.

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι – Δικηγόροι: 59 – 54

Η αντεπίθεση των Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο 4ο 10λεπτο, όπου πέτυχαν double score, (σημείωσαν 22 πόντους και δέχτηκαν 11) ήταν αυτή που τους έδωσε τη νίκη, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο τους, απέναντι στους Δικηγόρους που πάλεψαν τον αγώνα μέχρι το τέλος. Δεκάλεπτα: 8-13, 13-15, 16-15, 22-11
Ιδιωτικοί Υπαλληλοι (Αϊβαζίδης): Τσακαλίδης 19, Πασχαλίδης 11 (1), Τριανταφυλλίδης 8, Παπάζογλου 7, Καραμφυλίδης 7, Μανάφης 5, Ταμανάς 2, Καλεάδης.
Δικηγόροι (Γκόγκας): Σκαρτούλης 19 (5), Παντέρμαλης 12, Καλαντζής 10 (2), Γιαννάκης 8, Ποταμιάνος 3 (1), Στεφανίδης 2, Καμπάνταης, Γκόγκας, Κογκαλίδης, Παπαγιάννης.

Λευκοσιδηρουργία – Λιμενικοί: 56 – 44

Μπαίνοντας πολύ δυνατά στον αγώνα η Λευκοσιδηρουργία δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Λιμενικούς να ελπίζουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Πήρε απ’ την αρχή το προβάδισμα και σιγά – σιγά το διεύρυνε μέχρι και το τέλος του 3ου 10λεπτου. Δεκάλεπτα: 15-6, 17-16, 13-9, 11-13
Λευκοσιδηρουργία (Κουτσοκλένης): Σωτηριάδης 27 (1), Καλαϊτζίδης 9, Σωτηρίου 8 (2), Κεχαγιάς 7 (1), Τσάκαλος 2, Αβενίδης 2, Κελεμένης 1, Παναγιωτίδης, Κριτσατάκης, Αλμπάνης.
Λιμενικοί (Γονατίδης): Κιομουρτζής 16, Σιδερίδης 13 (1), Τσελεμπής 7(1), Αλεξανδρίδης 6, Μουτσιανάς 2, Μαυρομμάτης, Τσούτσας, Πεχλιβάνης, Τοπάλογλου, Τσομπανικολίδης, Ηγούμενος.