Αστέρας Καβάλας: Στο ΟΑΚΑ με την Εθνική Παίδων ο Π. Τσάμης

Στην 18αδα της Εθνικής ομάδας παίδων βρίσκεται ο Π. Τσάμης, εν όψει της συμμετοχής της σε διεθνές τουρνουά στο Μπελγκάρντ της Γαλλίας

Στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα ο νεαρός αθλητής του Αστέρα Καβάλας Παναγιώτης Τσάμης, εν όψει της αναχώρησης της Εθνικής ομάδας παίδων για το Μπελγκάρντ της Γαλλίας όπου θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής: «Καλούνται οι παρακάτω Αθλητές της Εθνικής ομάδας Παίδων την Τετάρτη 28/3/2018 στις 9:30 το πρωί να είναι στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ για προπονήσεις εν’ όψει της αναχώρησης της ομάδας για το Διεθνές Τουρνουά στο Μπελγκάρντ της Γαλλίας. Οι προπονήσεις είναι 10.00 και 16.30 και οι αγώνες στη Γαλλία είναι 30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου.  Κωστόπουλος (Δούκας), Περρής (Ολυμπιακός), Κολοβέρος (Ολυμπιακός), Ματσούκης (ΑΕΚ), Βησσαρίου (Περιστέρι), Πράππας (ΑΕΚ), Τόλιας (Πανιώνιος), Καραμανλής (Περιστέρι), Καλιανιώτης (Παναθηναϊκός), Κοντούδης (Παναθηναϊκός), Φιλίππου (Ολυμπιακός), Νετζίπολγλου (Άρης), Παπασαβόγλου (Εύοσμος Δόξα Ελπίδος), Τσάμης Παναγιώτης (Αστέρας Καβάλας), Φίλιος (ΠΑΟΚ), Βούκσεβιτς (Ολυμπιακός), Ρουκάς (Ίκαρος Κ.), Καραμαλέγκος (Περιστέρι)».

Δικαίωση…

Ο Αστέρας με ανακοίνωση του τονίζει ότι «κάθε διάκριση ενός αθλητή αποτελεί δικαίωση του προσωπικού του αγώνα αλλά και δικαίωση του Συλλόγου και των Προπονητών του, γιατί κανείς δεν φτάνει σε υψηλά επίπεδα χωρίς πρόγραμμα και χωρίς σωστή καθοδήγηση».