ΕΠΣ Καβάλας: Ο Ν. Καραγεωργίου στα τουρνουά Κ-9 και Κ-11

Ο παλαίμαχος Καβαλιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου θα παρακολουθήσει τα τουρνουά Κ-9 και Κ-11 της ΕΠΣΚ την Κυριακή

Η μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Καβαλιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής που φόρεσε και τίμησε τη φανέλα με το καραβάκι, αλλά και του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης, αλλά και παράλληλα ένας πετυχημένος προπονητής με πλούσια παρουσία στους πάγκους πολλών ελληνικών ομάδων, ο Νίκος Καραγεωργίου, θα τιμήσει με την παρουσία του τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών της ΕΠΣ Καβάλας. Ο Νίκος Καραγεωργίου το πρωί της Κυριακής 1 Απριλίου 2018 θα παρακολουθήσει, μαζί με μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας, τους αγώνες που διοργανώνει η Ένωσή μας στα γήπεδα Κωτσάλου και Σφαγείων για τις κατηγορίες (Κ-9) και (Κ-11). Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Καραγεωργίου θα απονείμει τιμητικά διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά.

Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων

Εν τω μεταξύ η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας τίμησε με την παρουσία της, την Τρίτη το απόγευμα, στο γήπεδο των Πηγαδίων, το Xanthi FC Arena, την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων στην πορεία της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (U-21). Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικοπολίδη και του δικού μας Μιχάλη Ιορδανίδη πέτυχαν μια σημαντική νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στη μαχητική Τσεχία, που τους διατήρησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο οικοδεσπότης πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης,  Γιώργος Μπανίδης και ο ομόλογος του της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, επεφύλαξαν μια ζεστή φιλοξενία στην αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Καβάλας, την οποία στελέχωσαν ο Πρόεδρος, Μιχάλης Παπαδόπουλος και τα μέλη Αναστάσιος Στεφανίδης, Γιώργος Σουφλέρης και Δημήτρης Ηλιάδης. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Καβάλας στέλνει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια και τη νίκη.

Ίδια μέρα, ίδια ώρα όλοι οι αγώνες

Τέλος η ΕΠΣΚ ενημερώνει όλα τα σωματεία της, ότι επειδή τα πρωταθλήματα αυτή την περίοδο βρίσκονται προς το τέλος τους και έχουν υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Επιτροπή Πρωταθλήματος έχει προγραμματίσει, στο μέτρο του δυνατού, τη διεξαγωγή των αγώνων ανά κατηγόρια στην ίδια ημέρα και ώρα. Παρακαλεί λοιπόν όλους τους παράγοντες να συμβάλλουν και αυτοί στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Επίσης, ενημερώνει τα σωματεία μας ότι έχει αναρτηθεί το νέο πρόγραμμα, έως το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.