Βερούλειο Στάδιο: Υπογράφεται την Παρασκευή (30/3) η σύμβαση του έργου

Με την παρουσία της Δημάρχου και των τοπικών ΜΜΕ θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το τελευταίο βήμα πριν από την έναρξη των εργασιών

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι εκτιμήσεις των παραγόντων του Δήμου Καβάλας που ανέφεραν ότι ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιούνταν και το τελευταίο βήμα για την προετοιμασία του έργου της ανακαίνισης στο Βερούλειο στάδιο! Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Παρασκευής (30/3) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Καβάλας θα υπογραφεί η σύμβαση του έργου από την Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και τον ανάδοχο εργολάβο, πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την έναρξη των εργασιών που θα αλλάξει πλήρως την εικόνα της παλαιότερης αθλητικής εγκατάστασης του Δήμου Καβάλας! Αμέσως μετά θα γίνει ενημέρωση των ΜΜΕ για το έργο, που όπως χαρακτηριστικά τονίζεται είναι το μεγαλύτερο που έχει υπογραφεί από την υπάρχουσα διοίκηση του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, ύστερα και από συνεννόηση με τα 3 ιστορικά σωματεία (Βύρων, ΑΕΚ Καβάλας και Ηρακλής Καβάλας).

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα υπογραφεί από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η σύμβαση ριζικής ανακατασκευής του Βερούλειου σταδίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση τύπου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως».