ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 1 χρυσό, 2 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια…

Συνολικά οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του συλλόγου της Καβάλας στο 2ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης

Σε ένα ακόμη Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, το οποίο αυτήν την φορά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας σάρωσε τα μετάλλια και ταυτόχρονα πρόσθεσε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ήταν το 2ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στο οποίο ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, το επίπεδο των αγώνων πολύ υψηλό και η συμμετοχή των 1004 αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν από συνολικά 104 συλλόγους από όλη την Ελλάδα, έδωσε μία ξεχωριστή βαρύτητα στη όλη διοργάνωση. Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας δικαιολογημένα να αισθάνεται υπερήφανος από την συγκομιδή των οκτώ (8) μεταλλίων στους αγώνες που οι κατακτήσεις τους, δικαιώνουν τις προσδοκίες του Δάσκαλου του συλλόγου Χάρη Παλτόγλου, των ίδιων των αθλητών και των οικογενειών τους.

Τα μετάλλια

Τα μετάλλια στο 2ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:
(Χρυσά): Αντωνιάδης Κίμων.
(Ασημένια): Λουτσίδου Ελένη, Λαμπαδίης Γεώργιος.
(Χάλκινα): Ιωάννου Πασχάλης, Καραμάνης Δημήτριος, Καρακίτης Θεόδωρος, Αρσενούδης Κωνσταντίνος, Αρσενούδης Απόστολος.
Τέλος το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, εύχεται σε αθλητές, γονείς και σε όλο τον κόσμο, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.