ΓΣ Ελευθερούπολης: Οι «μικροί ήρωες» ξεκίνησαν για την Κρήτη…

Αναχώρησαν για την Χερσόνησο Χανίων οι έφηβοι του ΓΣΕ για να συμμετάσχουν την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ

Αναχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (9/4) για την Κρήτη οι έφηβοι του ΓΣ Ελευθερούπολης προκειμένου να συμμετέχουν στην τελική φάση του 45ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Απριλίου στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο της Χερσονήσου των Χανίων. Οι «μικροί ήρωες» της Ελευθερούπολης, που είναι με διαφορά η μικρότερη πληθυσμιακά πόλη που εκπροσωπείται στα τελικά του πρωταθλήματος, ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι τους για τον προορισμό τους με λεωφορείο για την Αθήνα και απ’ εκεί αεροπορικώς για το Ηράκλειο, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους που τους έδωσε το εισιτήριο για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της ηλικίας τους σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Φ. Αναστασιάδη

Σημαντική βοήθεια σε ότι αφορά το κόστος της μεταφοράς της αποστολής στην Κρήτη, ήρθε από τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη ο οποίος κάλυψε τα έξοδα του λεωφορείου για την Αθήνα. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί και ευγνωμονεί την εταιρία Philippos Olives SA και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της και δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη για την ευγενική προσφορά του λεωφορείου για την μετάβαση των πρωταθλητών- εφήβων μας στην Αθήνα ώστε να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης δείχνοντας ακόμα μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα της ομάδος και προσέφερε προσωπικά το χρηματικό ποσό των 3000€ καλύπτοντας έτσι τη μεταφορά των αθλητών ως την Αθήνα. Τα λόγια είναι περιττά κύριε Δήμαρχε. «Ναι μπορούμε» μαζί σου να καταφέρουμε τα ακατόρθωτα. Ευχαριστούμε».

Το πρόγραμμα των αγώνων του ΓΣΕ

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία του ΓΣΕ στην τελική φάση θα ξεκινήσει την Τετάρτη με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 6 το απόγευμα, Την Πέμπτη στις 8 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και την Παρασκευή στις 7 τον Προμηθέα Πατρών. Το Σάββατο 14 Απριλίου θα κοντραριστεί με το Ηράκλειο στις 4 και την Κυριακή με τον Άρη Θεσσαλονίκης  στις 10 το πρωί.