Δήμος Παγγαίου: «Υπερήφανοι για τον ΓΣΕ»

Ευχαριστίες του δημάρχου Παγγαίου προς τον δήμαρχο Χερσονήσου, την πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης, τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και τους αθλητές του ΓΣΕ

Με αφορμή τη συμμετοχή του εφηβικού τμήματος του ΓΣ Ελευθερούπολης στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ ο Δήμαρχος Παγγαίου Φ. Αναστασιάδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του στους τοπικούς παράγοντες των Χανίων για την επιτυχημένη διοργάνωση και παράλληλα συγχαίρει τους αθλητές του ΓΣΕ για τις εξαίρετες επιδόσεις τους καθώς και για το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα: «Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του στο Δήμο Παγγαίου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ιωάννη Μαστοράκη, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου κα Δέσποινα Πλευράκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης κ. Χαράλαμπο Μαρκάκη, αφενός για την άψογη φιλοξενία της εφηβικής ομάδας του ΓΣ Ελευθερούπολης που συμμετείχε στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χερσονήσου, και αφετέρου για την άρτια διοργάνωση, για την οποία εκφράζουμε και τα θερμά μας συγχαρητήρια».

«Λαμπρό μέλλον»

Παράλληλα ο κ. Αναστασιάδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Ελευθερούπολης για την εξαιρετική παρουσία και συμμετοχή της στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Χερσονήσου. «Η συμμετοχή της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση και η διάκριση αθλητών της αποδεικνύει ότι με πίστη όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, και σίγουρα σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον. Απτό παράδειγμα αποτελεί και η κλήση στην Εθνική Νέων κωφών που έλαβε ο Δαμιανός Κωνσταντάρας. Είμαστε όλοι περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από διοίκηση, προπονητές και αθλητές και ευχόμαστε καλή συνέχεια, με δύναμη, υγεία και με νέες επιτυχίες», τονίζει.