AlanaRun 2018: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του

Περισσότερες από 300 συμμετοχές στην αθλητική διοργάνωση του Φιλοζωϊκού συλλόγου «Νώε» που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου 2018 στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αγώνας δρόμου, με την επωνυμία AlanaRun, που διοργάνωσε ο Φιλοζωικος Σύλλογος Νώε σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου, στην αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας το πρωί της Κυριακής (22/4).

Σ’ αυτή την πρώτη απόπειρα του δραστήριου συλλόγου να διοργανώσει μια αθλητική διοργάνωση ανταποκρίθηκε πάρα πολύς κόσμος, κάθε ηλικίας, με αποτέλεσμα η Αλάνα να γεμίσει κόσμο που ήθελε να δοκιμάσει την μικρή αλλά και την μεγάλη διαδρομή και παράλληλα να περάσει το μήνυμα ότι η γυμναστική και η άθληση είναι μονόδρομος για μια υγιής ζωή. Για τους νεαρούς αθλητές υπήρχε μια διαδρομή ενός χιλιομέτρου, ενώ για τους μεγαλύτερους η διαδρομή ήταν 5 χιλιόμετρα και έφτανε μέχρι την Ρέμβη!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι συμμετοχές και στις δύο κούρσες ξεπέρασαν τις 300, δείγμα του ότι ο κόσμος θέλει να συμμετέχει σε μαζικές εκδηλώσεις και ότι απλά χρειάζεται ένα… έναυσμα! Εκτός αυτού σκοπός της εκδήλωσης, που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και είναι σίγουρο ότι θα καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ήταν να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η περιοχή της Ν. Ηρακλείτσας, το έργο του συλλόγου αλλά και να περάσει σε όλους το μήνυμα του εθελοντισμού.