Βερούλειο Στάδιο: Αρχίζει η αποξήλωση…

Με τον ανάδοχο να αισιοδοξεί ότι το έργο θα παραδοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου άρχισαν οι εργασίες για την ριζική ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου της Καβάλας

Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες ριζικής ανάπλασης του Βερούλειου γηπέδου από την ανάδοχη εταιρεία και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τις εργασίες μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι η συμβατική υποχρέωση παράδοσης του έργου λήγει σε ένα χρόνο.

Το πρωί της Τρίτης 24 Απριλίου 2018, ξεκίνησαν οι τομές για την διερεύνηση του υπεδάφους, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιώργου Φιλόσογλου και της επιβλέπουσας του Δήμου Καβάλας και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν κάτω από τον αγωνιστικό χώρο δίκτυα, πράγμα το οποίο διευκολύνει τις εργασίες. Ξεκινούν επίσης άμεσα οι εργασίες αποξήλωσης, στους χώρους των αποδυτηρίων και στις κερκίδες, ενώ εύκολα διαπιστώνει κανείς, το ενδιαφέρον της εταιρείας, να προχωρήσει το έργο με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Στην πρώτη φάση του έργο εντάσσονται και οι εργασίες για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων, των διαιτητών, του ιατρείου αλλά και της τουαλέτας ΑΜΕΑ (που υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει η εγκατάσταση) και ακολούθως θα πάρει σειρά η κατασκευή του κυλικείου. Υπενθυμίζεται ότι όταν ολοκληρωθεί το έργο, στο Βερούλειο  θα λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο το οποίο θα παραχωρηθεί με πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώ θα τοποθετηθεί εκεί και υπάλληλος του Δήμου Καβάλας, για την συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία της σύγχρονης εγκατάστασης.