ΕΠΣ Καβάλας: Στη σύσκεψη της ΕΠΟ για το UEFA Grow

Ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση της Καβάλας λόγω της αλληλεγγύης της προς τους πρόσφυγες και την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας

Tην Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φιλοξενεί στην Αθήνα στελέχη και συνεργάτες της UEFA, στο πλαίσιο του προγράμματος UEFA Grow, ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και εξέλιξη των Ομοσπονδιών. Η ΕΠΟ είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα UEFA Grow μαζί με άλλες 34 Ομοσπονδίες, με στόχο τη βελτίωση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και την Ευρώπη γενικότερα.

Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μ. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έχει κληθεί και η ΕΠΣ Καβάλας εξ’ αιτίας της δράσης της για τους πρόσφυγες, σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, που λειτουργεί κάτω από την προστασία της Κομισιόν. Ως γνωστόν, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εδώ και μήνες σε ένδειξη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πρόσφυγες, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και δημιούργησε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα αποτελούμενο από αυτούς τους ανθρώπους. Το τμήμα αυτό προπονεί συστηματικά ο Ενωσιακός προπονητής, Λουκάς Τερμετζής και έπειτα δίνει επίσημους φιλικούς αγώνες με ομάδες της περιοχής.

Η ΕΠΟ, θέλοντας να δείξει δείγμα της δουλειάς που γίνεται στη χώρα μας, στο πλαίσιο του προγράμματος UEFA Grow και εκτιμώντας το έργο της Ένωσής μας, δίνει θέση μεταξύ των συνέδρων και στην ΕΠΣ Καβάλας. Είναι τιμή για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο μία τέτοια πρόσκληση, αφού άνθρωποι του τοπικού μας ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με στελέχη και συνεργάτες της UEFA.