ΕΠΣ Καβάλας: Ορίστηκε και πάλι το Ποσειδώνας – Παναγία

Η διοργανώτρια αρχή αποδέχτηκε τις ευθύνες της για το λάθος της και όρισε εκ νέου τον αγώνα. Ανακοίνωση με αιχμές προς τον διαιτητή από τον Ποσειδώνα

Άμεση ήταν η αντίδραση της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας στο θέμα που δημιουργήθηκε με την μη διεξαγωγή του αγώνα του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της, το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Χαλκερού, ανάμεσα στον Ποσειδώνα και την Παναγία. Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του γεγονότος ότι δεν ειδοποιήθηκαν και οι δύο ομάδες για την σωστή ώρα έναρξης της αναμέτρησης, με την διοργανώτρια αρχή να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό. Έτσι λοιπόν το αρμόδιο όργανο συνεδρίασε εκτάκτως την Δευτέρα και αποφάσισε να ορίσει εκ νέου το παιχνίδι το πρωί της Κυριακής στις 11.00 και παράλληλα να ορίσει εκείνη την ώρα και δύο άλλους αγώνες με ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση της παραμονής. Κάπως έτσι κλείνει το θέμα για το οποίο ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά.

Ποσειδώνας: «Το θέμα θα μπορούσε να είχε λυθεί από τον διαιτητή…»

Τις εξελίξεις παρακολούθησε στενά η ομάδα του Ποσειδώνα, η οποία μετά την τακτοποίηση της υπόθεσης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία αφήνει αιχμές προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, που θα μπορούσε να λύσει το θέμα άμεσα. «Σήμερα 30/4 την αμέσως επόμενη μέρα δηλαδή από την μη διεξαγωγή του αγώνα Ποσειδών Αίας η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας αφού συνεδρίασε εκτάκτως για το ζήτημα αυτό και έδωσε και τις απαραίτητες διευκρινίσεις στην πειθαρχική επιτροπή, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το γεγονός. Ως εκ τούτου ορίστηκε νέα ημερομηνία και ώρα και αυτή είναι την Κυριακή 6/5 και ώρα 11:00 όπως επίσης άλλαξαν και οι ημερομηνίες για άλλους δυο αγώνες για λόγους ίσης μεταχείρισης. Λυπούμαστε που ένα τόσο απλό θέμα που έπρεπε να λυθεί απευθείας από τον διαιτητή του αγώνα, έλαβε τέτοιες διαστάσεις και έβαλε τόσους ανθρώπους σε ταλαιπωρία. Χαιρόμαστε όμως παράλληλα για την άμεση αντίδραση της ΕΠΣ Καβάλας που ανέλαβε γρήγορα , δίκαια και αξιοκρατικά να διευθετήσει το θέμα και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε».