ΕΠΣ Καβάλας: Χαίρονται στον Ποσειδώνα, αντιδρούν στην Παναγία…

Η ομάδα της Θάσου δηλώνει ότι «δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια» μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να ορίσει εκ νέου τον αγώνα

Την πλήρη αντίθεση της στην απόφαση της ΕΠΣ Καβάλας να μην λάβει υπ’ όψιν την το φύλλο αγώνα και αν ορίσει εκ νέου το παιχνίδι, αποδεχόμενη πλήρως την ευθύνη για την μην τέλεση της αναμέτρησης της με τον Ποσειδώνα το πρωί της Κυριακής, εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αίαντα Παναγίας. Η διοίκηση του συλλόγου της Θάσου δηλώνει έκπληκτη από την απόφαση, επισημαίνοντας ότι στο φύλλο αγώνας αναφέρονται όλα όσα έγιναν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει το θέμα (προφανώς σε ανώτερα δικαιοδοτικά όργανα) λέγοντας με έμφαση ότι δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ποσειδώνας χαιρέτησε με νέα του ανακοίνωση την απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι: «δεχθήκαμε το παρακάτω μήνυμα από μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ το οποίο εκτός των άλλων αναφέρει: «… τα σωματεία Ποσειδών και Αίας δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του αγώνα τους της 29/4/18.(…) Ορίζει τον αγώνα Ποσειδών – Αίας την Κυριακή 6/5/18 ώρα 11 πμ».

Η έκπληξη όλων μας ήταν και παραμένει μεγάλη ακόμα και τώρα, αρκετές ώρες μετά την λήψη του μηνύματος αυτού, καθώς αδυνατούμε να καταλάβουμε το λόγο και κυρίως το σκεπτικό της απόφασης της έκτακτης συνεδρίασης της επιτροπής πρωταθλήματος. Η θέση μας είναι αμετακίνητη… υπάρχει φύλλο αγώνος στο οποίο καταγράφονται όλα τα γεγονότα λεπτομερώς! Όποιοι νομίζουν ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια σε αυτή την προκλητική απόφαση είναι το λιγότερο γελασμένοι»!