Περήφανο το 5ο Γυμνάσιο Καβάλας για τις διακρίσεις μαθητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

Λυδία Τσακαλίδου και Γιώργος Πούλιος απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις, προσφέροντας, παράλληλα και ένα ισχυρό κίνητρο και σε άλλους νέους της πόλης να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες

Μία νέα διάκριση μαθητών του 5ου Γυμνασίου Καβάλας ήρθε να δώσει ιδιαίτερη χαρά στη σχολική κοινότητα και να κάνει υπερήφανους μαθητές, δασκάλους και γονείς.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια του σχολείου Λυδία Τσακαλίδου, η οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, το οποίο διεξήχθη στο Λαύριο από 28 έως 29 Απριλίου 2018, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων (13-14 ετών).

Ο μαθητής Γιώργος Πούλιος, ο οποίος συμμετείχε στο ίδιο πρωτάθλημα, κατέκτησε τη 2η θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο και την 6η θέση στην κατηγορία Παίδων (13-14 ετών).

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Γυμνασίου Καβάλας συγχαίρουν θερμά τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους-προπονητές τους για τη σπουδαία επιτυχία τους και τους εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα η πορεία και η πρόοδός τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο και σε άλλους νέους της πόλης να ασχοληθούν με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

*Φωτογραφία αρχείου