ΑΟ Ορμή: Το «ευχαριστώ» για το Πανελλήνιο Πυγμαχίας

Όλους όσους στήριξαν και την φετινή επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων, που ολοκληρώθηκε στο κλειστό της Ελευθερούπολης ευχαρίστησε ο σύλλογος με ανακοίνωση του

Τους ουκ ολίγους υποστηρικτές και της φετινής άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων που ολοκληρώθηκε την Κυριακή ευχαρίστησε με ανακοίνωση του ο ΑΟ Παλμός. Αναλυτικά: «Μετά το πέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων πρέπει να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα την Υπεραγία Θεοτόκο που προστάτεψε τους αθλητές και αθλήτριες και δεν είχαν τραυματισμούς. Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Παγγαίο για την υλική υποστήριξη αλλά και την γενναία χορηγία την οποία χρησιμοποιήσαμε για την φιλοξενία αλλά και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για την εμπιστοσύνη στο σύλλογο, τους κριτές και διαιτητές που παρόλο που αριθμητικά ήταν λίγοι κατάφεραν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους και να βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξη των αγώνων. Τους συμμετέχοντες συλλόγους, τους προπονητές και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για την άψογη παρουσία τους. Οι αθλητές-τριες είχαν την καλύτερη παρουσία των τελευταίων ετών, με ιδιαίτερα δυνατούς αγώνες κάτι στο οποίο συνετέλεσαν οι προπονητές με την δουλειά που κάνουν με τα παιδιά.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης που ήταν: Εταιρεία «Akrolithos», Διάπλασις Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. (Υπηρεσίες Φυλάξεις),  Βιομηχανία Γάλακτος «Το Παγγαίο» (Νίκος Μάρτος), Εταιρεία «Remax», Εμπορία Δημητριακών Γιώργος Στάμος, «Το Στραβό Πιρούνι» (Νέα Πέραμος), Amfipolive (Θανάσης Φιλόσογλου), Ενοικιαζόμενα «Tsikrikoni»  στο Μυρτόφυτο,  το Σνακ μπαρ «Μπες στο Ψητό», εταιρεία ανταλλακτικών-ελαστικά «Autoland», Εμπόριο ξυλείας Κώστας Ταουκτσής, Food Factory –Σοφία Κεϊσίδου, «Συνεταιριστική Ασφαλιστική» Μιχάλης Παπαδόπουλος,  Πλυντήριο Αυτοκινήτων Λάμπρος Κουτσουρέλιας, Είδη Υγιεινής-Πλακίδια-Δομικά Υλικά-Ξυλεία Στέγης-Σιδηρός Μπετόν-Πέλλετ Σοφία Α. Τσιπουροπούλου, Ψησταριά «Δύο Βρύσες», Ενοικιαζόμενα «Edem» (Νέα Πέραμος), ΚΡΕΚΑ Διανομές ΑΕ, Ζαχαροπλαστείο «Σκλαρής», Καφέ Μπάρ «Vero», Καφέ «Il Nido», Καφέ Αναψυκτήριο «Πλάτανος», Ωρολόγια-Κοσμήματα Αφοί Ζαρωτιάδη.

Επίσης τους: Πιτσαρία Κρεπερί «Καπρίτσιο», Ζαρωτιάδης Κosmin, Καφεκοπτείο  Αφοί Ρουσόπουλοι, «Μιχάλης» catering, , Κομμωτήριο «Βούλα», Καφέ-Μπουγάτσα «Ο Γιάννης», Φούρνοι Φελλαχίδη, Σ.ΝικολαΪδου και ΣΙΑ Ο.Ε. (εξόρυξη επεξεργασία σχιστολίθων, φυσικά πετρώματα), Κόσμημα Κοτσιλίδης, Ξενώνας-Καφέ-Εστιατόριο «Το Πευκόραμα», Ενοικιαζόμενα seatosee (Γ. Παγώνης, Ν. Πέραμος), Ωρολόγια-Κοσμήματα Θόδωρος Καραπερίδης, Ταβέρνα «Τα Βαρέλια», Σ. Νικολαϊδου και ΣΙΑ ΟΕ (Υλικά οικοδομών, καυσόξυλα, είδη υγιεινής, ξυλεία).

Επίσης, τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών Καβάλας για την παρουσίαση των δύο χορών στην τελετή έναρξης, τον κ. Γιώργο Στάμο που βοήθησε στην μεταφορά του ρινγκ, τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τα ηχητικά, τον γιατρό κ. Θόδωρο Μήτκα που προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του αλλά και τους δημοσιογράφους που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου. Θα πρέπει, τέλος, να  συγχαρούμε την αθλήτρια του συλλόγου μας, Χριστίνα Νικολάου για την καταπληκτική της εμφάνιση στον τελικό της κατηγορίας 57κ. και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές ακόμη επιτυχίες».