3o Εργασιακό Μπάσκετ: Έλαμψαν τα «αστέρια» στο All Star Game

Πλούσιο θέαμα και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος στον αγώνα – γιορτή των καλύτερων του επιτυχημένου θεσμού του Δήμου Καβάλας

Το ανεβασμένο επίπεδο των ομάδων και των παικτών που συμμετέχουν στο 3ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Καβάλας, φάνηκε για ακόμα μια φορά στον αγώνα – γιορτή της επιτυχημένης διοργάνωσης, στον οποίο συμμετείχαν οι καλύτεροι των δύο ομάδων. Το All Star Game που διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας και έδειξε ότι το μπάσκετ… ρέει στο αίμα πολλών στην Καβάλα, που παρά την ηλικία τους δεν το ξέχασαν!

Ο Αγώνας

Στον αγώνα, την αρχή του οποίου παρακολούθησε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος επικράτησε η ομάδα του 1ου ομίλου με σκορ 81-76. Βρισκόταν απ’ την αρχή μπροστά στο σκορ, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στο 1ο 10λεπτο και άντεξε στην πίεση της ομάδας του 2ου ομίλου ειδικά στο 2ο μέρος. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Κατρακάρης – Καλφόπουλος – Μυσιρλής

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης ήταν: 22-15, 24-23, 18-19, 17-19.

Α’ Όμιλος (Μυτικόπουλος-Σαχαρίδης-Ζωτίδης): Φουρτούνας Θ. 16, Αδαμίδης 13 (1), Παπαδόπουλος Π. 12(3), Παναγιωτίδης 8, Γιαμαλίδης 7 (1), Ντοχατάρου 6, Πενταζίδης 5 (1), Φουρτούνας Σ. 4,  Χ”Αναστασίου 4, Θαγγόπουλος 2, Δαμιανίδης 2, Τσαλίκης 2.

Β’ Όμιλος (Μωσαΐδης-Αϊβαζίδης-Τολιάδης): Παπάζογλου 13, Μόμτσος 13, Σωτηρόπουλος 12 (4), Παντέρμαλης 11 (2), Κελεμένης 7 (1), Καλαντζής 6 (2), Ζορμπαλάς 5 (1), Τσακαλίδης 3 (1), Καλογιάννης 2, Σωτηριάδης 2, Στρατηλάτης 2, Αγγελίδης.

Ο Αγγελίδης νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων

Στο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων στον οποίο συμμετείχαν οι έξι πρώτοι σκόρερ του Πρωταθλήματος:
1.Αγγελίδης Παναγιώτης (Πυροσβέστες)
2.Ευαγγέλου Παντελής (Δημ. Υπάλληλοι)
3.Ζαρζαβατσίδης Νίκος (Εργαζ. Καβάλα Oil)
4.Γιαλούρης Ευθύμης (Δημ. Υπάλληλοι)
5.Καλαντζής Κώστας (Δικηγόροι)
6.Παπαδόπουλος Παντελής (Μηχανικοί).
1ος Νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Αγγελίδης, 2ος ο Κώστας Καλαντζής και 3ος  Νίκος Ζαρζαβατσίδης.