ΑΟ Καβάλα: Με το Καλαμπάκι στον «τελικό»

Για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» την κυπελλούχο της ΕΠΣ Δράμας στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου ομίλου

Μετά από 10 ημέρες αγωνιστικής απραξίας η ομάδα της Καβάλας μπαίνει και πάλι στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Καλαμπακίου για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Μετά το φιλικό στα Λιμενάρια της Θάσου, οι παίκτες του ΑΟΚ πήραν ρεπό και επέστρεψαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στις προπονήσεις εν όψει του «τελικού» του 1ου ομίλου του θεσμού, που θα γίνει στις 5 το απόγευμα (9/5) στο «Ανθή Καραγιάννη» απέναντι στην κυπελλούχο της ΕΠΣ Δράμας, που πέρασε χωρίς αγώνα από την 2η αγωνιστική.

5 και 10 ευρώ τα εισιτήρια

Εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης η διοίκηση του ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό ότι το εισιτήριο θα κοστίζει 5 και 10 ευρώ και ότι δεν ισχύουν στο κύπελλο τα διαρκείας. Επίσης επισημαίνει ότι οι φίλοι της Καβάλας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την πλευρά των δημοσιογραφικών και των αντιπάλων από την πλευρά της θάλασσας. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΟΚ-ΑΕ Καλαμπακίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν ισχύουν τα διαρκείας για το Κύπελλο, και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ για τους άνδρες και 5€ για τις γυναίκες και τους φοιτητές. Κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους μας, ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 1 (θάλασσα)».  

Χωρίς τον Ανυφαντάκη

Ο ΑΟΚ θέλει να προχωρήσει στο θεσμό και γι’ αυτό θα κυνηγήσει τη νίκη – πρόκριση, παρά το γεγονός ότι αυτό θα σημαίνει επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου και άρα περισσότερα έξοδα. Στον αγώνα αυτό δεν θα δώσει το παρόν ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, μιας και θα βρίσκεται στο εξωτερικό προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις μεγάλης ομάδας για 3 ημέρες, στο πλαίσιο της τελευταίας εργασίας που πρέπει να κάνει για το πτυχίο UEFA Pro.