Ζαγοράκης – Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Και αυτοί στο πλευρό του 9χρονου Καβαλιώτη

Το κύμα συμπαράστασης και οικονομικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας προς τον Ευστράτιο – Ραφαήλ Μπίνη μεγαλώνει μέρα με την μέρα και σ’ αυτό συμμετέχουν πλέον και οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ που μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους φίλους τους θα δώσουν φιλικό αγώνα την Δευτέρα 21 Μαΐου στο «Ανθή Καραγιάννη»

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εκεί κάθε φορά που ένας συνάνθρωπός μας έχει ανάγκη την βοήθειά μας. Έτσι και τώρα, για τις ανάγκες της θεραπείας του μικρού εννιάχρονου Καβαλιώτη μαθητή, Ευστράτιου – Ραφαήλ Μπίνη, πρόκειται να δοθεί φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους του ΑΟΚ και τους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και το παρών θα δώσουν  ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με πολλούς γνωστούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη θεραπεία του μικρού μας συμπολίτη και ως εκ τούτου είναι υποχρέωση όλων των φίλων του ποδοσφαίρου να παρευρεθούν στον αγώνα αυτόν.

Την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση θα διαιτητεύσουν παλαιοί διαιτητές, συμβάλλοντας και αυτοί με το δικό τους τρόπο στην πράξη αυτή αλληλεγγύης.

In this article