ΟΘΑΚ – Κολύμβηση: Τεράστια πρόκριση του Εμφιετζή στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων!

Στην Διεθνή συνάντηση κολύμβησης Acropolis που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, έπιασε το όριο για την μεγάλη διοργάνωη που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας

Tεράστια επιτυχία από τον αθλητή του ΟΘΑ Καβάλας Παναγιώτη Εμφιετζή που με την καθοδήγηση του προπονητή του Νίκου Γκέκα κατάφεραν να πετύχουν την κατάκτηση του ορίου και κατ’ επέκταση την πρόκριση για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθούν στο Ελσίνκι στην Φιλανδίας στις 4-8 Ιουλίου 2018!

Ο Παναγιώτης σαν αθλητής του ΟΘΑΚ ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από το παιδικό τμήμα εκμάθησης. Σε ηλικία 9 ετών πέρασε στο προαγωνιστικό τμήμα όπου δεν άργησε να δείχνει το ταλέντο και το μεράκι που είχε για το άθλημα. Σε κάθε αγώνα δεν ήταν ικανοποιημένος αν δεν κατακτούσε την πρώτη θέση. Στην αγωνιστική κατηγορία όπου κολυμπάει μέχρι και σήμερα κατέκτησε για συνεχόμενες χρονιές την πρώτη θέση στα 200 μέτρα πεταλούδα και όλοι στον σύλλογο μιλούσαμε για τα ψυχικά αποθέματα που έχει αυτό το παιδί όταν κολυμπάει, και το μέλλον που θα έχει στην κολύμβηση.

Καθοριστικός ο ρόλος του

προπονητή του Νίκου Γκέκα

Και ήρθε η μέρα Κυριακή 13 Μαΐου, με την συμμετοχή του στους αγώνες που έγιναν στην Αθήνα στην Διεθνή συνάντηση κολύμβησης Acropolis μας έκανε πραγματικά πολύ υπερήφανους με την τεράστια επιτυχία του να πιάσει το όριο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σε αυτή του την επιτυχία καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής του Νίκος Γκέκας που με την καθοδήγησή του τον παρέλαβε στα πρώτα του βήματα και τον έκανε ένα ολοκληρωμένο μεγάλο αθλητή. Όλη η οικογένεια του ΟΘΑΚ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τα συναισθήματα που της έκανες να νιώσει με αυτή την επιτυχία γιατί όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «δεν έκανες μόνο εμάς υπερήφανους αλλά την κολύμβηση της Καβάλας»!