ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστεί τον Δήμο, περιμένει την ΕΠΟ…

Μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας (14/5) δεν ήταν ακόμα γνωστό πότε και που θα γίνει ο αγώνας της Καβάλας με τον ΟΦ Ιεράπετρας για τα προημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος - Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟΚ προς τον Δήμο Καβάλας για την στήριξη του

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας και την Δημωφέλεια εξέδωσε ο ΑΟ Καβάλα. Στην ανακοίνωση αυτή τονίζεται μεταξύ των άλλων ότι η ομάδα είναι από τις λίγες στην Βόρεια Ελλάδα που τυγχάνουν τέτοιας στήριξης. Επίσης ιδιαίτερα αναφορά γίνεται και στον αντιδήμαρχο αθλητισμού  που στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Δήμαρχο κ. Τσανάκα και τον Δήμο Καβάλας,  που για άλλη μια φορά στάθηκαν στο πλάι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και βοήθησαν στην φετινή προσπάθεια. Όπως είναι γνωστό, η Δημωφέλεια ήταν από τους πιο σημαντικούς χορηγούς μας και αξίζει να τονίσουμε πως είναι πολύ λίγες οι ποδοσφαιρικές ομάδες στην Βόρεια Ελλάδα που τυγχάνουν ανάλογης στήριξης. Αυτό αποδεικνύει και την μέριμνα του Δήμου μας σε σχέση με την ανάπτυξη του αθλητισμού του τόπου μας, ιδιαίτερα την στιγμή που η γενικότερη οικονομική κατάσταση αποτελεί μεγάλο εμπόδιο. Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Φιλόσογλου, καθώς επίσης και την πρόεδρο της Δημωφέλεια κ. Ιωσηφίδου που στάθηκαν αρωγοί μας και ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα μας».

Έως την Τρίτη η ημερομηνία, έως την Τετάρτη η έδρα

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται μεν για τον αγώνα για την φάση των «8» του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, όμως μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι τουλάχιστον δεν γνώριζε ούτε το πότε θα γίνει αυτός ο αγώνας και φυσικά ούτε το που θα διεξαχθεί. Ο αρχικός προγραμματισμός της διοργανώτριας αρχής, που μάλιστα είναι δημοσιευμένος στην επίσημη ιστοσελίδα της, είναι ότι τα προημιτελικά θα διεξαχθούν την Τετάρτη 23 Μαΐου, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο και δεδομένο δεν είναι. Κι αυτό γιατί υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να διεξαχθεί την Κυριακή 20 του μηνός! Αυτό τουλάχιστον πληροφορήθηκαν οι παράγοντες του ΑΟΚ, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας όταν ζήτησαν να πληροφορηθούν το πρόγραμμα από τους υπευθύνους της Ομοσπονδίας! Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, έως και την Τρίτη (15./5) ενδέχεται να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία των αγώνων και έως την Τετάρτη (16/5) θα γνωρίζουν οι ομάδες που θα διεξαχθούν! Στην περίπτωση της Καβάλα, η πιθανότερη επιλογή σε ότι αφορά το… «που», είναι Αθήνα!