Βύρων Καβάλας: Κρατάει τον βασικό κορμό, ανανέωσαν 8 ποδοσφαιριστές

Με το ίδιο βασικό σχήμα θα παρουσιαστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΚ ο Βύρωνας - Η διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία της με τους περισσότερους παίκτες που οδήγησαν την ομάδα στην φετινή εξαιρετική πορεία της

Μαζικές ανανεώσεις συμφωνίας με ποδοσφαιριστές σημειώθηκαν στην ομάδα του Βύρωνα, που ήδη έχει ξεκινήσει τα πρώτα βήματα της προετοιμασίας του εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, όπου οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες! Η διοίκηση του Αριστείδη Καρύπογλου δείχνοντας εμπράκτως ότι έμεινε ευχαριστημένη από την παρουσία της στο περσινό πρωτάθλημα αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία της με 8 ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ενδεκάδας.

Περνώντας ένας – ένας από το γραφείο του προέδρου, έδωσαν τα χέρια και έκλεισαν την συμφωνία η οποία αποτυπώθηκε και στις αναμνηστικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην σελίδα του συλλόγου στο fb με τα παρακάτω σχόλια:

– «Για άλλη μια χρονιά με την ομάδα μας συνεχίζει ο αρχηγός μας Άνθιμος Φαρσακογλου».
– «Δεν θα μπορούσε να λείπει από τον σχεδιασμό της ομάδας μας ο Γιώργος Μαυρογιαννης».
– «Ο επόμενος παίχτης είναι πραγματικά ένα κόσμημα όχι μόνο για την ομάδα μας αλλά και για την κατηγορία , δεν είναι λίγες οι φορές που ακούστηκε το όνομα του για μεταγραφή , εδώ όμως έρχεται ο ίδιος και ο πρόεδρος μας να ρίξουν την βόμβα των μεταγραφών μαζί μας συνεχίζει και ο Δαμιανός Δελής».
– «Ένας πύργος στην άμυνα σε συνδυασμό με το ήθος του είναι αναγκαία στην ομάδα μας συνεχίζουμε και την επόμενη χρονιά με τον Ηλία Σεφερίδης».
– «Μια ομάδα ξεκινάει το στήσιμο της από την θέση του τερματοφύλακα έτσι και εμείς συνεχίζουμε με τον καλύτερο τερματοφύλακα της κατηγορίας τον Δημήτρη Μπάφα».
– «Μαζί μας συνεχίζει και ο δεύτερος στην τάξη αρχηγός μας ο Στέλιος Αγγελίδης».
– «Μαζί μας συνεχίζει και την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Σάσσος».
– «Από τους πιο παλιούς παίχτες της ομάδας μας ο οποίος συνεχίζει και την επόμενη χρονιά ο Νίκος Πεφάνης».
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετές ημέρες είχε οριστικοποιηθεί και η συμφωνία συνέχισης της συνεργασίας και το νέα περίοδο με τον προπονητή Γιώργο Αγγελίδη, που παραμένει στην θέση του!