ΑΟ Καβάλα: Στον Κορυδαλλό με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Την Κυριακή 20 Μαΐου το «καραβάκι» αγωνίζεται για την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου ερασιτεχνών – Σέντρα στις 16.00

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΕΑΚ του Κορυδαλλού θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος ανάμεσα στον ΑΟ Καβάλας και τον ΟΦ Ιεράπετρας! Από την αρχή της εβδομάδας οι παράγοντες της Καβάλας βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας προκειμένου να πιέσουν για άμεσες αποφάσεις έτσι ώστε να προγραμματίσουν την εξόρμηση τους, μιας και ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχε ξεκαθαριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι το αρχικό σχέδιο που προέβλεπε ότι η φάση των «8» θα γινόταν την Τετάρτη 23 Μαΐου είχε ανατραπεί! Το πρωί της Τρίτης επιβεβαιώθηκε ότι οι αναμετρήσεις θα γίνουν την Κυριακή 20 Μαΐου και λίγο αργότερα έγινε γνωστό και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Καβάλας, μιας και απ’ την αρχή θεωρούνταν δεδομένο ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο… μέσο της απόστασης των εδρών των δύο αντιπάλων, δηλαδή στην Αθήνα! Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Κορυδαλλού είναι ένα γήπεδο που βρίσκεται κοντά στις φυλακές και αποτελεί έδρα του ΑΠΟ Κορυδαλλού και ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2011. Η αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και όχι στις 5 όπως αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση.

Η Προετοιμασία…

Η προετοιμασία και το σκάουτινγκ για την αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής έχει ήδη ξεκινήσει στο στρατόπεδο της Καβάλας και το γεγονός ότι ο προπονητής της Κώστας Ανυφαντάκης έχει την βάση του στην Κρήτη, διευκολύνει σημαντικά τα πράγματα σε ότι αφορά την γνώση του αντιπάλου, κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της αναμέτρησης δεδομένου ότι πρόκειται για δύο ομάδες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν έχουν αντιμετωπίσει καμία φορά η μία την άλλη! Στον ΑΟΚ ήδη προετοιμάζουν την κάθοδο τους στην Αθήνα που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περιλαμβάνει και μια διανυκτέρευση.

ΕΠΣΚ: «Όλοι στο πλευρό του ΑΟΚ»

Με την ευκαιρία του αγώνα η ΕΠΣ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανάμεσα στα άλλα αναφέρει ότι «την επόμενη Κυριακή 20 Μαΐου 2018 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον αγώνα του ΑΟΚ με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας Κρήτης . Η ΕΠΣ Καβάλας καλεί όλο το φίλαθλο του νομού μας να δώσει το παρών και να συμπαρασταθεί στην ομάδα στην προσπάθειά του να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο. Στην περίπτωση που ο ΑΟΚ αποκλείσει τον Ο.Φ.Ι., τότε στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 27 Μαΐου το νικητή του ζευγαριού Θύελλα Ραφήνας– Παναρκαδικός».