ΝΟ Καβάλας: Επιτυχίες σε κολύμβηση και πόλο

Σημαντική παρουσία του Ομίλου της Καβάλας στους αγώνες «Λευκός Πύργος», στο «Akropolis Meeting» στην Αθήνα και Πανελλήνιο μίνι - παίδων στην υδατοσφαίριση

Διπλή η εκπροσώπηση είχε το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου της Καβάλας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα . Οι 18 μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής κατηγορίας συμμετείχαν στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο στους διεθνείς αγώνες «Λευκός Πύργος 2018» που αποτελεί την μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα. Οι εμφανίσεις τους και οι επιδόσεις τους ικανοποιητικές για την εποχή, δείχνουν την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν όλη τη χρονιά για να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

18 Αθλητές στη Θεσσαλονίκη

Το ΝΟ Καβάλας εκπροσώπησαν οι παρακάτω αθλητές: Ανδρεαδάκης Γιάννης, Χατζής Γιώργος, Βαφειάδου Δάφνη, Κουτροπούλου Ελένη, Σταμούλη Ελένη, Αντέσχος Κωνσταντίνος, Βαρώνας Νίκος, Δουλγερίδης Βασίλης, Παυλίδης Αριστείδης, Κούτρα Μαρία, Μακρογιαννίδου Ευαγγελία, Κασιμίδης Βασίλης, Καραβελίδου Αριστέα, Τσούπρα Κωνσταντίνα, Μακρυγιάννης Δημήτρης, Μεντεσίδης Αλέξανδρος, Καραβελίδου Φωτεινή, Κούτρα Ιωάννα.

Στο ΟΑΚΑ ο Ζουμπούλογλου

Στο ΟΑΚΑ στο Akropolis Meeting 2018 συμμετείχε ο Δημήτρης Ζουμπούλογλου που για ακόμη μία φορά έδειξε την καλή κολυμβητική χρονιά που διανύει, πετυχαίνοντας πλασαρίσματα μέσα στις 8 καλύτερες επιδόσεις των ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής του ΝΟΚ ανήκει στην κατηγορία των παίδων, και ύστερα από την συμμετοχή του στα Multination Youth Swimming Meet στη Λεμεσό, που εκπροσώπησε την Εθνική Ελλάδος, και κατέκτησε 3 μετάλλια, για ακόμη μία φορά συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες και πετυχαίνει υψηλές επιδόσεις.

Φιλικό αγώνες πόλο

Σε ότι αφορά την Ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ομίλου, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την διοργάνωση φιλικών αγώνων προετοιμασίας με τον Ποσειδώνα Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:00! Θα αγωνιστούν όλα τα ηλικιακά τμήματα των τριών ομάδων (Τζούνιορ – Μίνι Παίδων – Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων/Ανδρών). Τα παιχνίδια γίνονται στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος των ηλικιακών τμημάτων αλλά και της ανδρικής ομάδας που μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος στις αρχές Ιουλίου .

Στις 20 καλύτερες ομάδες…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μίνι – παίδων (γενν. 2005) του ΝΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου. Η ομάδα της Καβάλας προκρίθηκε στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, μετά από την εξαιρετική παρουσία που είχε στον όμιλο των Σερρών πήρε το εισιτήριο μαζί με τον Πανσερραϊκό, αφήνοντας εκτός την Κοζάνη και την Πτολεμαίδα. Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι εξής: Παναθηναϊκός, ΝΟ Χίου, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Εθνικός, Υδραϊκός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβος, Άρης, ΟΦΘ, Πανσερραϊκός, ΝΟ Καβάλας, ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Πατρών και ΝΟ Βουλιαγμένης.