ΑΟΚ – Κύπελλο Ερασιτεχνών: Από Ραφήνα σε Κορυδαλλό μετά από αίτημα του ΟΦΙ

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε πλαστικό χλοοτάπητα η ομάδα της Καβάλας, στο γήπεδο του Κορυδαλλού που επιλέχτηκε μετά από αντίδραση της Ιεράπετρας που θεωρούσε ότι το γήπεδο της Ραφήνας ήταν... μακριά

Για ένα δυνατό ντέρμπι που θα κριθεί στην δύναμη και στην θέληση των ποδοσφαιριστών να επικρατήσουν, προετοιμάζονται στην ομάδα της Καβάλας που το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος τον «κυπελλούχο» Κρήτης ΟΦ Ιεράπετρας! Όπως τονίστηκε και χθες ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης γνωρίζει αρκετά καλά τον προσεχή αντίπαλο και η ομάδα ετοιμάζεται ανάλογα γι’ αυτή την «μάχη» η οποία όμως θα έχει και ορισμένους ιδιαίτερους παράγοντες όπως για παράδειγμα του αγωνιστικού χώρου.

Πλαστικός Χλοοτάπητας

Το ΕΑΚ του Κορυδαλλού δεν διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, άλλα όπως πολλά γήπεδα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής έχει πλαστικό. Η Καβάλα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου σε τέτοιες συνθήκες γεγονός που αποτελεί ένα ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστεί, ειδικά από την στιγμή που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο συγκεκριμένος αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, λόγω της έλλειψης συντήρησης στα λίγα χρόνια που έχει τοποθετηθεί!

Άμεση αντίδραση…

Μιας και ο λόγος για το γήπεδο, έχει αξία να τονιστεί ότι η ΕΠΟ είχε ορίσει αρχικά την έδρα της αναμέτρησης του συγκεκριμένου ζευγαριού το γήπεδο της Ραφήνας, ωστόσο η αντίδραση των παραγόντων της ομάδας της Κρήτης ήταν έντονο, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι βρισκόταν πολύ μακριά από το λιμάνι του Πειραιά και άρα δεν θα εξυπηρετούσε καθόλου! Έτσι λοιπόν ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της ομάδας κ. Χηνόπουλου, άλλαξε σχεδόν αμέσως ο ορισμός της έδρας και έτσι ενώ το πρωί είχε διαρρεύσει το γήπεδο της Ραφήνας, το μεσημέρι ο αγώνας… μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό.

Ο Φ. Νταούλας «σφυρίζει»..

Ο διαιτητής του συνδέσμου Δυτικής Αττικής Φώτης Νταούλας ορίστηκε χθες από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα της Καβάλας με τον ΟΦ Ιεράπετρας, έχοντας ως βοηθούς τους Ντζουροπάνο και Βαλκάνο του ίδιου συνδέσμου.