Καβάλα BC: Με δύο λεωφορεία στις Σέρρες

Επιτυχημένη η οργανωμένη εκδρομή των φίλων της ομάδας, ενώ αρκετοί θα ταξιδέψουν στην γειτονική πόλη με δικά τους ΙΧ

Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας δεν θα είναι μόνη της στο Δημοτικό Αθλητικών Κέντρο των Σερρών, στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων, το απόγευμα της Κυριακής! Υπολογίζεται ότι στο πλευρό της, σ’ αυτόν τον «τελικό» που θα καθορίσει το αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας που έγινε όλη τη χρονιά, θα έχει μαζί της περισσότερους από 200 φιλάθλους ενώ είναι πιθανό ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, μιας και όπως διαπιστώνουν οι παράγοντες της ομάδας το ενδιαφέρον του κόσμου όσο περνάνε οι ημέρες γίνεται όλο και μεγαλύτερο!

5 Ευρώ για τον αγώνα

Οι φίλοι της Ένωσης θα ταξιδέψουν στις Σέρρες τόσο με τα δικά του ΙΧ, όσο και με την οργανωμένη εκδρομή που ανακοινώθηκε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα δεν θα είναι μόνο ένα λεωφορείο, όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί, μιας και από τις πρώτες σχεδόν ώρες της επίσημης ανακοίνωσης οι θέσεις είχαν καλυφθεί. Έτσι θα δρομολογηθεί και δεύτερο λεωφορείο, που και αυτό αναμένεται να γεμίσει, μιας και όπως έχει επισημανθεί από την αρχή η εκδρομή είναι δωρεάν και το μόνο που θα πληρώσει ο φίλαθλος θα είναι τα 5 ευρώ για την είσοδο στον αγώνα, που θα γίνεται από την δυτική είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου!

Μέχρι την Πέμπτη για τα εισιτήρια

Επειδή αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο κλειστό των Σερρών και επειδή οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να ξεπεράσουν το ανώτατο επιτρεπτό όριο στην παρουσία του κόσμου, η προθεσμία για το κλείσιμο των εισιτηρίων από την πλευρά της Καβάλας έχει οριστεί μέχρι σήμερα! Οπότε οι φίλοι της ομάδας, ακόμα κι αν είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν με τα δικά τους αυτοκίνητα στην γειτονική πόλη θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει από πρώτα το εισιτήριο του αγώνα κάτι που μπορεί να γίνει με την επικοινωνία που μπορούν να κάνουν με τους υπευθύνους της Ένωσης. Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες λειτουργίας των Γραφείων του συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι 10.30 έως 12.30 και το τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 2510 232422. Κινητό: 6932 918193 Σωτήρη Βεζερτζή.