Ένωση Καλαθοσφαίρισης: «Ευχαριστώ» στο δήμο Καβάλας για τα δύο λεωφορεία

Την οικονομική συνδρομή της δημοτικής αρχής της Καβάλας για την δρομολόγηση των λεωφορείων που θα μεταφέρουν δωρεάν του φίλους της ομάδας στις Σέρρες επισημαίνει με ανακοίνωση του ο σύλλογος

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δήμο Καβάλας και την Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα εξέδωσε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας μετά την απόφαση να συνδράμει στα έξοδα για την δρομολόγηση δύο λεωφορείων που θα μεταφέρουν δωρεάν τους φιλάθλους της ομάδας την Κυριακή στις Σέρρες. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο σχεδιασμός της εξόρμησης προέβλεπε ένα λεωφορείο, ωστόσο λόγο της μεγάλης ζήτησης έγιναν δύο, ενώ θεωρείται δεδομένο πάρα πολλοί θα ταξιδέψουν στην γειτονική πόλη με δικά τους ΙΧ.

«Δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων»

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Μετά από συνεννόηση του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και της Δημάρχου Καβάλας, ο Δήμος Καβάλας πρόκειται να συνδράμει στην προσπάθεια της Κυριακής στον αγώνα με τους Ικάρους Σερρών, με δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων μας στις Σέρρες με δύο λεωφορεία. Η Διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Καβάλας για την συμβολή του στην προσπάθεια  της ομάδα μας για την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία».