Μπάσκετ – Γ’ Εθνική: Γιατί μην ξεχνάς, ΓΣΕ είσαι…

Γιορτή ανάλογη της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας, δηλαδή της ανόδου στην Β' Εθνική, ετοιμάζουν στον σύλλογο της Ελευθερούπολης και καλούν όλο τον κόσμο να συμμετέχει...

Η τελευταία στάση του… τραίνου που ονομάζεται ΓΣ Ελευθερούπολης θα είναι πανηγυρική απ’ όλες τις απόψεις. Η ομάδα που πραγματοποίησε μια σχεδόν άπταιστη διαδρομή στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Βορρά στην Γ’ Εθνική ετοιμάζεται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στον Ορφέα Ν. Σκοπού και να γιορτάσει δεόντως την ιστορική στιγμή της ανόδου στην Β’ Εθνική!

Η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται όμορφα πράγματα για όσους θελήσουν να συμμετέχουν σ’ αυτή τη γιορτή, πέρα από τα… σουβλάκια που θα υπάρχουν στο τέλος της αναμέτρησης και καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να συμμετέχει.

«Να χαρούμε μαζί και να δώσουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο…»

Με ανακοίνωση της μάλιστα τονίζει ότι περιμένει τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να «όλοι μαζί τις θυσίες και των ιδρώτα ολόκληρης της χρονιάς», αλλά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο στην παραπάνω κατηγορία. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μαζί ξεκινήσαμε τα όνειρα για την επάνοδο στην Β εθνική κατηγορία. Με τον συνεχή αγώνα παιχτών κ προπονητών στις προπονήσεις οι θυσίες αποτυπωνόταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο που δώσαμε μεγάλες μάχες με σημαντικούς αντιπάλους και άλλοτε πήραμε Πύρριες νίκες και άλλοτε μεγάλες, αλλά όλα αυτά τα καταφέραμε μαζί σας. Μας στηρίξαμε και σε εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις και σας ευχαριστούμε. Στηρίξατε και το μέλλον της ομάδας στους δύσκολους και συνεχής αγώνες έως την Κρήτη. Πάντα στο γήπεδο ένθερμοι υποστηριχτές με κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά. Σας θέλουμε για τελευταία φορά φέτος να έρθετε στο γήπεδο για να χαρούμε όλοι μαζί τις θυσίες και των ιδρώτα ολόκληρης της χρονιάς. Ελάτε την Κυριακή στην γιορτή του ΓΣΕ να χαρούμε και να ανανεώσουμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Γιατί μην ξεχνάς… ΓΣΕ Είσαι»!