ΑΟ Καβάλα: Κόντρα στην Ιεράπετρα για την «4αδα»

Την πρόκριση της στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος θα διεκδικήσει την Κυριακή στον Κορυδαλλό ο ΑΟΚ, παίζοντας με το νεανικό σχήμα που είχε παραταχθεί και στον προηγούμενο αγώνα του θεσμού

Την είσοδο του στην 4αδα του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος θα διεκδικήσει το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Κορυδαλλού η ομάδα της Καβάλας κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας. Όλες αυτές τις ημέρες ο ΑΟΚ προετοιμάζεται γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι κάτω από την εποπτεία του βοηθού προπονητή Γιώργου Γουνελά, μιας και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης βρισκόταν στο εξωτερικό για τις τελευταίες εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να αποκτήσει το ανώτατο πτυχίο στο χώρο του ποδοσφαίρου που είναι το UEFA Pro.

Προπόνηση στα Σούρμενα

Ο Κρητικός τεχνικός που βρίσκεται πλέον στην Κρήτη θα συναντηθεί με την ομάδα το Σάββατο σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας όπου θα καταλύσει την προηγουμένης της αναμέτρησης. Μάλιστα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας υπάρχει και μια προπόνηση στην Αθήνα, πριν τον αγώνα της Κυριακής, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί σε γειτονική περιοχή και πιθανότατα στα Σούρμενα.

Με τα «πιτσιρίκια»

Παρά τις αρχικές προβλέψεις ότι σ’ αυτόν τον αγώνα θα μαζευτούν οι περισσότεροι από τους ομολογουμένως λίγους σε αριθμό έμπειρους παίκτες που αγωνίστηκαν με την φανέλα του ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, φαίνεται ότι το σχήμα που θα παραταχθεί την Κυριακή θα είναι το ίδιο νεανικό με αυτό που εμφανίστηκε κόντρα στην ΑΕ Καλαμπακίου. Δηλαδή δεν θα αγωνιστούν ούτε ο Παπαστεριανός, ούτε οι Ξιόμπλιος και Πάλλας, αλλά ούτε και ο Ψάλτης ο οποίος ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο πέλμα.

Οι μόνοι από τους «έμπειρους» που θα παίξουν, πέρα από τον Δήμιζα, θα είναι ο Αλιατίδης αλλά και ο Σέχου, προκειμένου να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας, η οποία αναμένεται να δεχτεί ισχυρή πίεση! Κι αυτό γιατί όλες οι πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί για τον αντίπαλο της Κυριακής αναφέρουν ότι η Ιεράπετρα είναι πολύ δυνατή, ιδιαίτερα στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Εκεί διαθέτει ποδοσφαιριστές όπως ο Μάριος Παπαδόπουλος που έχει περάσει και από τον Άρη, ο Γιάννης Κορέτας που έπαιξε σε Παναχαϊκή και Νίκη Βόλου. Επίσης στην Κρητική ομάδα αγωνίζεται και ο Θανάσης Ουζούνογλου που έχει φορέσει την φανέλα του ΑΟΚ, αλλά και του Βυζαντίου στην Δ’ Εθνική.

Κ. Ανυφαντάκης: «Έμπειρη ομάδα ο αντίπαλος»

Μιλώντας για την δύσκολη αναμέτρηση ο τεχνικός του ΑΟΚ τόνισε ότι «εμείς όπως και σε κάθε άλλο παιχνίδι θα μπούμε στο γήπεδο για να κυνηγήσουμε τη νίκη. Άλλωστε… ΑΟΚ είμαστε! Η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, μιας και θα έχουμε μπροστά μας μια δυνατή και έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής σ’ ένα παιχνίδι που είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί σε αντίξοες συνθήκες, μιας και αναμένεται η ζέστη να είναι υψηλή»!

Πρόβλημα και για τους δύο ο πλαστικός χλοοτάπητας

Σε ότι αφορά τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου του Κορυδαλλού, θα πρέπει να τονιστεί ότι αποτελεί παράπονο και των δύο ομάδων που αγωνίζονται σε έδρες με φυσικό χλοοτάπητα! Η Ιεράπετρα πάντως, που αξίζει να τονιστεί ότι και αυτή τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της όπως και η Καβάλα, έδωσε αρκετά παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες την φετινή χρονιά, ενώ ο ΑΟΚ στον μόνο αγώνα που αγωνίστηκε σε πλαστικό γήπεδο ήταν σ’ αυτόν με τους Προσκυνητές στην Κομοτηνή.